نشست اضطراری در ترکیه برای مقابله با کردها

نشست اضطراری در ترکیه برای مقابله با کردها

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه از تمام مقام های امنیتی این کشور خواسته تا برای جلسه اضطراری به سرپرستی عبدالله گل، در پایتخت حضور یابند.
ترکیه
احتمال عملیات نظامی ترکیه در شمال عراق داده می شود

این درخواست به دنبال درگیری سربازان ترک و شورشیان کرد در نزدیکی مرز عراق و ترکیه مطرح می شود که در آن 12 سرباز و 23 شورشی کرد کشته شدند.

از زمان موافقت پارلمان ترکیه با تهاجم نظامی به منظور سرکوب جدایی طلبان کرد در داخل خاک عراق، این نخستین حمله به نظامیان ترکیه محسوب می شود.

یک وب سایت متعلق به هواداران پ.ک.ک از به گروگان گرفتن چند سرباز ترک خبر داده اما ترکیه در این باره اظهار نظری نکرده است.

این یکی از پر تلفات ترین درگیری ها میان نیروهای ترکیه و شورشیان کرد طی سالیان اخیر به حساب می آید.

خبرنگاران می گویند به نظر می رسد که احتمال حمله ترکیه به شمال عراق بیشتر شده است.

سلاح بر زمین بگذارید

ارتش ترکیه به دنبال درگیری های اخیر، تسلیحات نظامی جدیدی از جمله هلیکوپتر به منطقه فرستاده است.

در همین حال جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق که خود یک کرد است، به چریک های پ ک ک هشدار داده که یا سلاح های خود را زمین بگذارند یا عراق را ترک کنند.

آقای طالبانی اندکی پیش از این درخواست دولت ترکیه برای تحویل رهبران کرد به آنکارا را رد کرده و گفته بود ترکیه اگر فکر می کند، می تواند مبارزان کرد را از کوهستان های شمال عراق بیرون کند، در رویا به سر می برد.

رئیس جمهور عراق این سخنان را به هنگام دیدار با رهبران دولت خودمختار کردستان عراق بیان کرده است. رهبران کرد عراقی گفته اند که در صورت حمله نیروهای ترکیه، از خودشان دفاع خواهند کرد.

سارا رینسفورد می گوید دولت آنکارا، از سوی افکار عمومی و ارتش تحت فشار بوده است تا در مقابل حملات جدایی طلبان کرد از داخل خاک عراق، واکنش نشان دهد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.