سکوت مرموز دختر دانشجو درباره قتل خواهر ۸ ماهه

سکوت مرموز دختر دانشجو درباره قتل خواهر 8 ماهه

سکوت دختر دانشجو در نخستین جلسه بازپرسی انگیزه وی از قتل خواهر 8 ماهه اش را همچنان در هاله یی از ابهام نگاه داشت. به گزارش خبرنگار ما روز گذشته نخستین جلسه بازپرسی از سمیرا دانشجوی 20 ساله یی که با پرت کردن خواهر شیرخواره اش از پنجره طبقه دوم ساختمان مرگ وی را رقم زد در حالی برگزار شد که این دختر پس از 48 ساعت مراقبت ویژه توسط تیم روانپزشکی به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شده بود.

ظهر جمعه 6 مهرماه جاری سمیرا پس از خروج از اتاق خواب خود به سمت نیکان خواهر 8 ماهه اش که در آغوش مادرشان در حال شیر خوردن بود حمله ور شد و کودک را از مادر جدا کرد و به سمت آشپزخانه دوید. تنها چند لحظه فرصت برای جنون خفته دختر جوان کفایت می کرد که بی توجه به شیون و زاری خواهر 8 ماهه و فریادهای مادر، نیکان را از پنجره آشپزخانه که به کوچه باز می شد به پایین پرت کند. زمانی که مادر هراسان و سراسیمه خود را به دخترش رساند جای طفل خردسال خود را در آغوش سمیرا خالی یافت. پنجره باز آشپزخانه نگاه های نگران مادر را به خود جلب کرد. منظره کوچه از فراز پنجره بلند آشپزخانه دلخراش ترین صحنه یی بود که زن 42 ساله در عمرش دیده بود. زمانی که با گام های بلند خود را به کودک غرق در خونش که روی آسفالت کوچه افتاده بود رساند هنوز می توانست تپش قلب نیکان را احساس کند. با فریادهای مادر همسایه ها متوجه اتفاقی که در مجاورتشان افتاده بود شدند. یکی از همسایگان مادر و کودک را سوار بر ماشین خود کرد و به بیمارستان رساند تا بلکه طفل 8 ماهه از خطر مرگ نجات یابد اما 45 دقیقه تلاش پزشکان بی ثمر بود و شدت جراحات و شکستگی جمجمه مرگ نیکان را رقم زد.


دستگیری دختر جوان

در نهایت با تماس یکی از همسایگان به مرکز فوریت های پلیسی 110 ماموران کلانتری 140 باغ فیض در محل حاضر شدند، دقایقی بعد حسین اصغرزاده بازپرس ویژه قتل تهران نیز به محل وقوع جنایت آمد تا از نزدیک به بررسی جزئیات قتل طفل 8 ماهه بپردازد. وی در نخستین اقدام با توجه به وضعیت روانی دختر جوان دستور داد تا تیم تخصصی روانپزشکی وی را تحت نظر قرار دهند. با توجه به وضعیت روحی دختر جوان و غیبت پدرش که در جنوب به سر می برد اصغرزاده ادامه تحقیقات و بازجویی ها را به جلسه بازپرسی موکول کرد.

سکوت متهم

ساعت 11 صبح دیروز با انتقال سمیرا از بیمارستان به شعبه دوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران نخستین جلسه رسیدگی به پرونده قتل دختر 8 ماهه آغاز شد. پدر سمیرا پیش از آغاز جلسه بازپرسی به تشریح وضعیت خانواده خود پرداخت و گفت؛ دخترم در دوران راهنمایی و دبیرستان در مدرسه تیزهوشان آبادان درس می خواند و پس از آن در دانشگاه اهواز در رشته فیزیک قبول شد. در ترم دوم تحصیل خود با یکی از استادان که به زعم تمام همکلاسی های سمیرا در نحوه تدریس و میزان دانش مشکل داشت درگیر شد و با بالا گرفتن این درگیری استاد وی با پرخاش زیاد به دخترم توهین کرد و از آن زمان آثار بیماری روانی در وی ظهور کرد. با توجه به شرایط حاد وی ما او را نزد یک روانپزشک متخصص بردیم و تحت درمان قرار گرفت و طی دو ماه به شرایط عادی بازگشت. با اینکه او همچنان موفقیت درسی خود را ادامه می داد ولی هنوز آثار بیماری در سمیرا مشهود بود به همین دلیل ما به شدت مراعات حال او را می کردیم تا اینکه به علت معدل بالای وی امکان انتقال او از اهواز به دانشگاهی در تهران فراهم شد که ما به تهران آمدیم. پس از تولد سومین دخترم ما همچنان از توجه خود به دختر بزرگمان نکاستیم تا آسیب روحی بیشتری نخورد اما با این حال در این مدت یک بار او به خواهر کوچکش حمله ور شد. ما به گمان اینکه مورد خاصی نبوده است به پیگیری علت آن واقعه نپرداختیم و فکر کردیم از گونه اختلاف های معمولی است که با خواهر 11 ساله اش هم دارد و جایی برای نگرانی نیست اما در نهایت این اتفاق رخ داد. در ادامه جلسه بازپرسی دو ساعت پرسش اصغرزاده از دختر جوان پاسخی جز نگاه های سرد سمیرا در پی نداشت و در نهایت پس از سکوت طولانی، دختر جوان بدون آنکه هیچ حرفی بزند با صدور قرار بازداشت روانه بازداشتگاه پلیس آگاهی تهران شد تا تحقیقات درخصوص انگیزه واقعی این جنایت ادامه یابد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.