باید فاتحهی این نظام مثلاً دموکراتیک حاکم بر جهان را خواند
باید فاتحهی این نظام مثلاً دموکراتیک حاکم بر جهان را خواند
وقتی این عبارت سخیف را با گوشهای خود از زبان رئیس دانشگاه معتبر کلمبیا که خود حقوقدانی پرسابقه است، شنیدم؛ فهمیدم که باید فاتحهی این نظام – مثلاً – دموکراتیک حاکم بر جهان را خواند. من کاری ندارم به اینکه بسیاری از ادعاهای آزادیخواهی و دموکراسیطلبی احمدینژاد و دارودستهاش چیزی با دروغ محض فاصله ندارد.
اما من حرفم این است که چرا مخالفان به اصطلاح آزادیخواه و متمدن وی در غرب نیز در مواجهه با دشمن خویش از همان ادبیاتی استفاده میکنند که هیتلر و افراطیهای مذهبی در طول یکصد سال اخیر استفاده کردهاند؟ آنها که این همه ادعا برای شنیدن حرف مخالف خود دارند؟!
تأسفآورتر آنکه اغلب رسانههای برونمرزی، حتا بخش فارسی صدای آمریکا نیز کاملاً ذوق زده عمل کرده و انگار دلشان خنک شده باشد، رسالت خبری و مشی دموکراتیک خود را کاملاً از یاد برده بودند. بخصوص برای آقای همایون و نوریزاده متأسفم که انگار کاملاً تعصب و نفرت از رژیم آخوندی کر و کورشان کرده و آنها را به تمامی از دایره انصاف خارج ساخته است.
به هر حال، به رغم انتقادات فراوانی که به طرز فکر و عمل احمدینژاد دارم، به نظرم شیوه سلوک و مدارای بینظیرش با این آقایان در کلمبیا قابل ستایش بود و واقعه دانشگاه کلمبیا ایران را در موضع مظلومیت و حقانیت قرار داد (حقیقتی که مهاجرانی نیز بر آن تأکید کرد).
کاش میشد به جرج بوش و دارودستهی تکزاسیاش یادآوری میکردیم که ما ایرانیها، یک موی گندیدهی محمود احمدینژاد را به تو و صاحبان چنین تفکر خودخواهانهای نمیدهیم. هر چند که به رییس جمهور کشورمان انتقادات فراوانی هم داریم.
در حقیقت، نظام جهان بر اساس یک دیکتاتوری احمقانه و رذیلانه اداره میشود و باید فاتحهی این نظام مثلاً متمدن را خواند.
https://negarakha.blogfa.com/post-36.aspx