علیرضا احمدیه در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که حدود 75 هزار بیمار روانی مزمن شناخته شده وجود دارد، افزود: 32 هزار نفر از این تعداد تحت پوشش و 43 هزار نفر پشت نوبت دریافت خدمات از سازمان بهزیستی کشور هستند.
وی با اشاره به بند «ح» ماده 97 برنامه چهارم توسعه، تصریح کرد: طبق این بند تا پایان سال 88 سازمان بهزیستی باید 75 درصد از این بیماران را تحت پوشش قرار دهد که 75 هزار نفر بیمار روانی مزمن را شامل میشود.
احمدیه درباره تعداد بیمار روانی مزمن در کشور، اظهار کرد: پیشبینی میکنیم حدود 100 هزار بیمار روانی بالای 18 سال در کشور وجود داشته باشد.
وی عنوان کرد: اگر قرار است، سازمان بهزیستی این تعداد از بیماران روانی مزمن را تحت پوشش قرار دهد، نیازمند اطلاع رسانی، آموزش، نظارت، پایش و تاسیس مراکز جدید نگهداری از این قشر بوده و بدین ترتیب میتواند این جامعه هدف را توانمند کند، چرا که 75 هزار بیمار روانی مزمن شناسایی شده، سن بین 18 تا 60 سال دارند.
رییس ستاد ساماندهی بیماران روانی مزمن سازمان بهزیستی کشور، با اشاره به تحقیق و بررسی در 14 استان کشور در بین چهار هزار و 757 گونه از این بیماران به ایسنا، گفت: 7/29 درصد از این افراد دارای تحصیلات ابتدایی، 1/19 درصد تحصیلات راهنمایی، 8/8 درصد دیپلم ناقص، حدود 30 درصد بیسواد و 2/2 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.
احمدیه با بیان این که 70 درصد از بیماران روانی مزمن بررسی شده مرد و 30 درصد زن بودند، ادامه داد: حدود از بیماران مزمن 46 درصد مجرد و مابقی متارکه کرده و یا همسرانشان فوت کردهاند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: معمولا سن ابتلا در مردان به این بیماری پایینتر از زنان است
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.