خبرگزاری ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی "یکی از اساتید علوم بیولوژیک و از مسوولان پژوهشگاه مرکز تکنولوژی قاهره" گزارش داد که طبق یافته های جدید این استاد علوم بیولوژیک، تخلیه الکترومغناطیس هایی که انسان از هر جهت در معرض آن قرار دارد، به بهترین وجهی از طریق سجده کردن صورت می گیرد.
به گزارش ایسنا، پروفسور حمید معتقد است: "هر اندازه که محور طولی انسان کاهش یابد میزان در معرض اشعههای الکترومغناطیسی قرار گرفتن او نیز کم میشود. در زمان سجده کردن هم محور طولی انسان و هم به دنبال آن میزان تاثیرگذاری الکتریسیتهها کم میشود و سپس عمل تخلیه از طریق تماس پیشانی با زمین صورت میگیرد، البته در زمان سجده به دلیل آنکه دیگر نقاط بدن هم با زمین ارتباط مییابند عمل تخلیه آسانتر انجام میشود و انسان از بیماریهای روحی، جسمی و حتی سرطان در امان میماند.
پروفسور حمید افزوده است: شیوه درست تخلیه الکتریسیتهی بدن به همان شیوهای است که انسان در زمان نمازگذاردن دارد و به سوی مکه نماز میخواند، چرا که این حالت بهترین حالت است و شخص احساس آرامش و راحتی بیشتری خواهد داشت.
البته خبرگزاری ایسنا در این مورد توضیح نداده است که آیا "پروفسور حمید" آماری هم در مورد درصد ابتلاء به سرطان در میان مسلمان معتقد ارائه داده است یا نه. زیرا اگر گفته های او، که خبرگزاری ایسنا از آن به عنوان یافته های جدید علوم بیولوژیک یاد می کند، صحت داشته باشد قطعا باید مسلمان کمتر از افراد غیر مسلمان به سرطان دچار شوند و مسلمانان سنی که روزانه 5 بار نماز می گذارند، به کلی در برابر سرطان مصون باشند.