کاهش ورود مشروبات الکلی به استان تهران
کاهش ورود مشروبات الکلی به استان تهران
رئیس پلیس استان تهران با اشاره به کاهش ورود مشروبات الکلی به استان تهران گفت: این امر نشان دهنده اقدامات مثبت بازدارنده در مرزهای کشور و برخورد قاطع در داخل کشور است.
سردار رضا زارعی امروز در همایش پلیس ، جامعه و امنیت پایدار با اشاره به اجرای طرح امنیت اجتماعی در سراسر کشور گفت: طرح امنیت اجتماعی به عنوان یک طرح ملی و با تدبیر فرماندهی ناجا در سراسر کشور در حال اجراست و حداقل مطابق ابلاغ سازمانی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در زمینه اجرای طرح امنیت اجتماعی در استان تهران گفت: مطابق بررسیها و نظرسنجیهای صورت گرفته بیش از 90درصد از مردم از اجرای این طرح ابراز رضایت کرده اند و در اجرای آن نیز بیش از 4هزار و 70 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و هزار معتاد پرخطر نیز دستگیر شدند.
وی افزود: در زمینه برخورد با بدحجابی و امنیت اخلاقی 87هزار و 241 نفر مورد تذکر و ارشاد پلیس قرار گرفتند و 3هزار و 345 نفر نیز جهت مشاوره به مرکز پلیس منتقل شدند و فقط 682 نفر به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی با اشاره به برخورد قاطع پلیس با اراذل و اوباش در سطح استان تهران گفت: هزار و 334 نفر اراذل و اوباش شناسنامه دار دستگیر شدند که 238 نفر با حکم قضایی به زندان منتقل شدند و 43 نفر با حکم قضایی و برای شکستن ابهت پوشالی آنها در محلات گردانده شدند.
رئیس پلیس استان تهران با اشاره به کاهش قابل توجه جرائم در سطح استان تهران در 4 ماهه نخست سال جاری گفت: طی این مدت در زمینه زورگیری و باجگیری 30درصد کاهش، نزاع 37درصد، قتل 24درصد و کلاهبرداری 26 درصد کاهش داشتهایم.
وی ادامه داد: در زمینه تلفات ترافیکی در جادههای استان تهران نیز مطابق آمار پزشکی قانونی طی 4 ماهه سال جاری 28درصد کاهش داشتهایم.