سرمایهگذاران این طرح با تبلیغات وسیع سعی در جذب اپراتورهای تلفنهمراه برای پشتیبانی از این سرویس دارند.
کارشناسان پیشبینی میکنند تا سال 2010، اپراتورهایی که از این سرویس جدید استفاده میکنند، سودی بالغ بر 585 میلیارد دلار بهدست آورند.
همچنین پیشبینی میشود تا آن زمان تعداد پیامهای کوتاه ارسالی(SMS) به 4/2 هزار میلیارد عدد با سودی بیش از 65 میلیارد دلار برای اپراتورها برسد که معادل 10 تا 20 درصد از کل درآمد شرکتهای مذکور است.
پیامکوتاه صوتی این امکان را برای کاربران به وجود میآورد تا صداهای ضبط شده خود را به آسانی به دست دیگران برسانند. راحتی و کم دردسر بودن این سرویس موجب میشود این سامانه به زودی بتواند جای پیامکوتاه نوشتاری را بگیرد و به عنوان یکی از مهمترین پلهای ارتباطی در جهان رواج پیدا کند. از دیگر مزیتهای پیامکوتاه صوتی نسبت به SMS این است که حتی افراد بیسواد هم میتوانند از این سرویس استفاده کنند.
علاوه بر این، با استفاده از این نوع پیام میتوان احساسات و عواطف را به شخص مقابل انتقال داد که پیامکوتاه نوشتاری از این امکانات بیبهره است.
احتمال میرود این سرویس بتواند تا سال 2010 سودی بین 9 تا 15 میلارد دلار برای اپراتورها به همراه بیاورد. این رقم در حال حاضر تنها یک تا پنج درصد رقم پیشبینی شده برای سال 2010 است.