رختخواب ها در سنای آمریکا - نمایندگان شب را در سنا خوابیدند

رختخواب ها در سنای آمریکا - نمایندگان شب را در سنا خوابیدند

سناتورهای دموکرات جلسه شبانه سنای آمریکا را برای بررسی اوضاع در عراق را برگزار کردند و از جمهوریخواهان خواستند از مواضع خود در حمایت از جرج بوش رئیس جمهور ایالات متحده دفاع کنند.

به گزارش سرویس بین الملل "نواندیش"  بی بی سی در این زمینه گزارش داده است که رختخواب ها و وسایل استراحت برای جلسه شبانه سنا تدارک دیده شد.

دموکرات ها تلاش دارند دولت جرج بوش را مجبور به ارائه یک زمان بندی مشخص برای خروج از عراق کنند اما به نظر می رسد همچنان نمی توانند آراء لازم را در کنگره برای تصویب طرحی در این باره بدست آورند. طرح های مجلس نمایندگان آمریکا برای خروج از عراق یک بار توسط رئیس جمهور و یک بار توسط مجلس سنا وتو شده است.

 در این جلسه سناتور دموکرات دیک دوربین گفت: یک شب بی خوابی فداکاری بزرگی نیست.

سربازان و خانواده‌هایی که برای فرزندانشان دعا می‌کنند، شب‌های بسیاری را بی‌خوابی می‌کشند!

او همچنین اظهار داشت: عراق اکنون در آشوب و اغتشاش به سر می‌برد و سربازان آمریکایی قدرت پایان دادن به خشونت‌ها را ندارند.

همچنین به گزارش ایسنا هری رید رئیس اکثریت سنا نیز اعلام داشت: جمهوری‌خواهان باید انتخاب کنند که حامی رییس‌جمهوری هستند یا از سربازان کشور حمایت می‌کنند.

اما سناتور میچ مک کانل سناتور جمهوریخواه، اعضاء حزب دموکرات‌ را به راه انداختن یک نمایش خطرناک سیاسی متهم کرد و گفت: گویا دستخوش یک نمایش شده‌ایم، ولی اگر آن‌ها می‌خواهند که تمام شب را مناظره کنند، ما اینجا هستیم.

کارل لوین، سناتور با نفوذ دموکرات گفت:‌آنچه که ما در اختیار داریم ظرفی شیشه‌یی بنام عراق است که یک سوراخ در آن وجود دارد و هر چیزی که ما در این ظرف می‌ریزیم از این سوراخ خارج می‌شود!

وی افزود: آینده‌ی عراق در دستان مردم عراق است، آن‌ها باید برخیزند و برای سرنوشت کشور خودشان تصمیم بگیرند.

جان مک کین، سناتور جمهوری‌خواه و نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 گفت: اگر خروج از عراق باعث آشوب و نسل کشی در عراق شود، ما چه کار خواهیم کرد؟ دوست دارم که هرازگاهی این سوال مطرح شود.
سناتور جوزف لیبرمن که سابقا یک دموکرات بود، ولی به دلیل جنگ با این حزب دچار اختلاف شد و اکنون مستقل است، اظهار داشت: افزایش نیروها در عراق نباید متوقف شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.