توضیح حداد در مورد کفش پاره پیرمرد
توضیح حداد در مورد کفش پاره پیرمرد
غلامعلی حداد عادل رییس مجلس شورایاسلامی از برخی رسانهها به دلیل نحوه انعکاس خبرهای حاشیهای استفاده وی از مترو برای رفتناز خانه به مجلس در روز چهارشنبه هفته گذشته، انتقاد کرد. 
حداد عادل روز شنبه در حاشیه نشست مشترک خود با وزیر کشور، شهردار تهران، رییس شورای اسلامی شهر تهران و مدیر عامل مترو تهران در محل مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران افزود: برخی از مطبوعات سوارشدن من بهمترو را «تحتالشعاع کفشهای پاره آن پیرمرد» قرار دادند.
حدادعادل توضیح داد: بحث این فرد اصلا مربوط به فقر نبود بلکه او به من مراجعهکرد و گفت که «دراثر ازدحام درمترو، پای فردی روی پای او گذاشته شده و کفشش پاره شده» و مراد وی ، شلوغی مترو بود.
حدادعادل با اشاره به اینکه مسوولان نظام نسبت به فقر بیاعتنا نیستند، گفت: اگر نسبت به فقر بیاعتنا بودیم، دنبال سهمیهبندی بنزین نمیرفتیم.
رییس مجلس پرسید: کدام کار در مقابله با فقر، بهتر از اینکه ما کاری کنیم که پنج میلیارد دلار سرمایه این کشور، به هدر نرود؟
حدادعادل با تاکید براینکه بهترین اقدام برای مبارزه با فقر، جلوگیری از هدر رفتن منابع خدادادی است ، گفت : مسوولان نظام به فکر حل مشکل فقر هستند