گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا از قاچاق انسان در جهان
گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا از قاچاق انسان در جهان
وزارت خارجه آمریکا بر اساس قانون باید هر سال گزارشی را از تلاش دولتها در مبارزه با قاچاق انسان به کنگره این کشور ارایه دهد |
وزارت خارجه آمریکا بر اساس قانون باید هر سال گزارشی را از تلاش دولتها در مبارزه با قاچاق انسان به کنگره این کشور ارایه دهد.
در این گزارش نسبت به افرایش قاچاق انسان به منظور سو استفاده های جنسی و کار اجباری هشدار داده شده و در آن قاچاق انسان شکل جدیدی از برده داری معرفی شده است.
در این گزارش آمده است که همه ساله حدود هشت صد هزار نفر در جهان مورد قاچاق قرار می گیرند که نزدیک 80 در صد آنها را زنان تشکیل می دهند.
این گزارش برای هفتمین سال متوالی است که منتشرمی شود. وزارت خارجه آمریکا هدف انتشار این گزارش را افزایش آگاهی عمومی نسبت به قاچاچ انسان و تشویق دولتها در مبارزه با این پدیده معرفی کرده است.
در این گزارش کشورهای دنیا بر اساس تلاش دولتها در زمینه جلوگیری، مراقبت از قربانیان و تعقیب مجرمان به سه دسته تقسیم شده اند. کشورها با توجه به قوانین خاصی که برای جلوگیری از قاچاق انسان و مراقبت از قربانیان آن دارند، به سه دسته تقسیم شده اند.
دریافت گزارش وزارت خارجه آمریکا از قاچاق انسان به زبان انگلسیی (فایل پی دی اف)
|
کشورهایی اروپایی و آمریکایی در دسته اول قرار دارند. در دسته دوم کشورهای در حال توسعه و کشورهایی مانند افغانستان، تاجیکستان، پاکستان قرار دارند.
ایران، سودان، کره شملی، عمان، سوریه، کویت، برمه ، ونوزئلا ، عربستان سعودی و چندین کشور دیگر از جمله کشورهایی هستند که در این گزارش در گروه سوم قرار گرفته اند.
بر اساس مصوبه کنگره آمریکا، دولت این کشور موظف است که هرگونه کمک و فعالیت تجاری را با کشورهایی که در دسته سوم قراردارند را به تعلیق در آورد.
وزارت خارجه آمریکا بر اساس قانون باید هر سال گزارشی را از تلاش دولتها در مبارزه با قاچاق انسان به کنگره این کشور ارایه دهد.
وزارت خارجه آمریکا در گزارشی با استناد به آمارهای غیر رسمی، ایران را مبدا، مقصد و محلی برای ترانزیت قاچاق انسان معرفی کرده است |
در این گزارش کشورهای دنیا بر اساس تلاش دولتها در زمینه جلوگیری، مراقبت از قربانیان و تعقیب مجرمان به سه دسته تقسیم شده اند.
بر اساس مصوبه کنگره آمریکا، دولت این کشور موظف است که هرگونه کمک و فعالیت تجاری را با کشورهایی که در دسته سوم قراردارند را به تعلیق در آورد.
ایران به همراه چندین کشور دیگر مانند سودان، کره شملی، عمان، سوریه، کویت، برمه ، ونوزئلا ، عربستان سعودی از جمله کشورهایی هستند که در این گزارش در گروه سوم قرار گرفته اند.
این گزارش با استناد به آمارهای غیر رسمی، ایران را مبدا، مقصد و محلی برای ترانزیت قاچاق انسان معرفی کرده است. بنا بر این گزارش کودکان و زنان ایرانی به قصد سو استفاده جنسی، ازدواج اجباری و پرداخت بدهی شخصی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان،ترکیه، قطر، کویت، امارات متحده عربی ، آلمان ، فرانسه و بریتانیا قاچاق می شوند.
در این گزارش آمده است که دولت ایران در سال گذشته اقدام محسوسی برای حمایت از قربانیان قاچاق انسان انجام نداده است. و در چندین مورد زنانی را که در جریاان قاچاق انسان مورد سو استفاده های جنسی قرار گرفته اند به اتهام برقرای روابط جنسی نامشروع دستگیر و مورد پیگرد قانونی قرار داده است.
در این گزارش، در زمینه مراقبت از قربانیان قاچاق انسان در ایران آمده، با وجود در نظر گرفته شدن "خانه های امنی" برای افرادی که موفق به فرار از دست قاچاقچیان می شوند، شواهدی از سو رفتار با این دختران در برخی از خانه های امن نیز منتشر شده است.
این گزارش به دولت ایران توصیه که دولت ایران مراقبت از مرزهای خود را افزایش دهد و همچنین مسافرت زنان و دختران به کشورهای همسایه را تحت نظر قرار دهد.