لیبرمن: آمریکا باید برای حمله به ایران آماده باشد

لیبرمن: آمریکا باید برای حمله به ایران آماده باشد

جوزف لیبرمن، سناتور آمریکایی، گفته کشورش باید آمادگی انجام عملیات نظامی علیه ایران را برای جلوگیری از کشته شدن سربازان آمریکایی در عراق داشته باشد.
سناتور جوزف لیبرمن
سناتوز لیبرمن ادعا کرده که بنا بر برخی آمار تا کنون حدود دویست سرباز آمریکایی به واسطه ایرانیان کشته شده اند

آقای لیبرمن، که از حامیان سرسخت حمله به عراق به شمار می رود، روز یکشنبه دهم ژوئن (بیستم خرداد) در یک برنامه تلویزیونی شبکه سی بی اس (CBS) آمریکا، ایران را به آموزش و تجهیز برخی گروه های عراقی در خاک خود متهم کرده و گفته عملیات نظامی می تواند "شامل حمله به داخل مرزهای ایران" نیز بشود.

مقام های مختلف آمریکایی مکررا ایران را به دست داشتن در نا آرامی های عراق متهم کرده اند، اما دولت ایران این اتهام ها را بی اساس خوانده و در مقابل بحران امنیت در عراق را به حضور نیروهای 'اشغالگر' در این کشور نسبت داده است.

سناتور لیبرمن که در سال 2000 میلادی نامزد معاونت ریاست جمهوری آمریکا بود، در گفتگوی تلویزیونی خود از انجام مذاکره با ایران و نشست اخیر در بغداد حمایت کرده ولی گفته اگر روش های مسالمت آمیز به تغییر رفتار ایران منجر نشود، ایالات متحده باید آماده مداخله نظامی برای حفظ جان سربازان خود باشد.

وی ادعا کرده که بنا بر برخی آمار تا کنون حدود دویست سرباز آمریکایی به واسطه ایرانیان کشته شده اند.

مذاکره نمایندگان ایران و عراق
سناتور لیبرمن از مذاکره ایران و آمریکا در بغداد حمایت کرده اما گفته اگر این گفتگوها نتیجه ندهد باید به گزینه نظامی متوسل شد

این در حالی است که ایران هرگونه دخالت در خشونت های عراق را رد کرده و متقابلا در نامه ای به سازمان ملل متحد، آمریکا را به جاسوسی و خرابکاری در ایران متهم کرد.

بنا به اعلام وزارت امور خارجه ایران، در این نامه آمده است که دولت امریکا با راه اندازی شبکه جاسوسی و اعزام عوامل خود به داخل ایران در تلاش برای اعمال تروریستی و تخریب موسسات جمهوری اسلامی از طریق شیوه‌های مختلف بوده است.

ایران در این نامه همچنین مدعی شده که آمریکا با مسلح کردن قاچاقچیان مواد مخدر دست به خرابکاری در این کشور می زند.

ایران و آمریکا که از زمان انقلاب ایران در سال 1979 میلادی روابط دیپلماتیک ندارند، در سال های اخیر بر سر دو موضوع فعالیت های هسته ای ایران و بحران عراق رودر رو شده و اتهام های مختلفی علیه دیگری طرح کرده اند. اما تا کنون شواهدی در مورد اتهام های متقابل ارایه نشده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.