احمدی‌نژاد:آنقدر قطعنامه صادر کنید تا خسته شوید

احمدی‌نژاد:آنقدر قطعنامه صادر کنید تا خسته شوید

رییس‌جمهور در آخرین روز از سفر به استان کرمان در جمع منتخبی از دانشجویان دانشگاه‌های این استان سخنرانی کرد.  

به گزارش ایسنا، دکتر احمدی‌نژاد طی سخنانی با بیان این‌که ما در متن یک تحول و حرکت بزرگ، عمیق و آینده‌ساز قرار داریم که هر روز شتاب می‌یابد و ما مبدا آن نیستیم، گفت: پیامبران این حرکت را آغاز کرده‌اند و امروز به فضل الهی این حرکت سرعت روزافزونی یافته است.


وی در ادامه با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی یک گام بلند در این راه بشر را به جلو برد، گفت: مسوولیت‌های ما امروز بسیار تعیین‌کننده است و پرچمداری و راهنمای این حرکت ایران است. جالب است بدانید که یک گرایش فزاینده به سمت اندیشه‌های ایرانی شکل گرفته و ایران به کانون امید ملت‌ها تبدیل می‌شود و هر کس به زبانی این امر را مطرح می‌کند. مسوولان برخی کشورهای بزرگ اخیرا از ما کمک می‌خواستند و می‌گفتند ما می‌فهمیم ایران به سرعت به یک ابرقدرت بزرگ تبدیل می‌شود. ما با شما هستیم.

رییس جمهور افزود: ماموریت ما این است که ایران را به سرعت بسازیم و الگوی علمی و عملی به دنیا ارایه کنیم. امروز نارضایتی عظیمی در دنیا موج می‌زند و به این که مسائل با ساز و کار موجود حل شود امیدی نیست. نور امیدی تابیده است و آن هم ایران است که باید آن را به الگوی متعالی و حیات طیبه تبدیل کنیم.

وی در ادامه با اشاره به برخی دیدگاه‌های چند سال قبل درباره‌ی توسعه، گفت: من ناراحت بودم که در سال‌های قبل می‌دیدم عده‌ای برای ساختن ایران الگوهای خارجی ارایه می‌دهند؛ در حالی که مناسبات موجود در جهان ظرفیت این حقایق را ندارد. باید بر اساس حقیقت‌های خود و واقعیت‌های ایران خودمان الگوی توسعه داشته باشیم و این شدنیست؛ گرچه موانعی پیش‌روست.

احمدی‌نژاد در ادامه گفت: یکی از چالش‌های سنگین در موضوع اقتصادی این است که دوستانی دستگاه فکری‌شان وارداتی است و چیزهایی برای آنها ملکه شده است. ما حاصل کارهای آنها را در شهرهای مختلف به آنها نشان دادیم و برای این که این سیاست‌ها تغییر کند، انرژی سنگینی مصرف می‌کنیم.

وی هم‌چنین یکی از ریشه‌های اصلی مشکلات را نظام پولی و مالی برشمرد و گفت: اگر این شبکه خوب کار کند همه چیز درست می‌شود؛ اما اگر نامتعادل کار کند در همه جا دچار مشکل می‌شویم. الگویی را که در ذهن برخی افراد تصویر کرده‌اند و ما با آن چالش داریم، باید پاک کرد.

وی در ادامه با تاکید بر کاهش نرخ سود بانکی، گفت: یک اقتصاددان وجود ندارد که بگوید بالا بودن نرخ بانکی در جهت رشد اقتصادی کارساز است؛ اما در عمل وقتی سود بانکی را پایین می‌آوریم هزار توجیه و دلیل و بهانه می‌آورند که این کار درست نیست. یک روز شعار می‌دادند که کارها را باید به بخش خصوصی بدهیم تا بازدهی کارها بالا برود و با این شعار ادامه دادند که بانک‌های خصوصی تاسیس شود. حال بگذریم که این بانک‌ها در اختیار گروه‌های خاصی قرار دارند. وقتی این‌ها تاسیس شدند با توجه به اینکه علی‌القاعده بازدهی‌های آنها باید بالاتر بود انتظار می‌رفت که سود بیشتری نسبت به بانک‌های دولتی نگیرند، اما این طور نشد و سودهای بیشتری می‌گیرند و توجیهشان هم این است که بگذارید این بانک‌ها پا بگیرند. افرادی هستند که اگر از منابع بانکی دو هزار میلیارد تومان به آنها بدهیم می‌گویند کار خوبی کرده‌اید اما اگر دویست میلیارد تومان به جوانان این کشور اختصاص دهیم آن را نادرست می‌دانند.

وی در ادامه گفت: من یکی از افرادی هستم که همه جای ایران را رفته‌ام و از نزدیک دیده‌ام و درباره‌ آنها جزوه و کتاب خوانده‌ام. یکی از مشکلات ما در سیاست خارجی این بود که دیپلمات‌های ما قدرت ایران را نمی‌دانند و به عنوان مثال توانمندی‌های دانشگاه‌های ما را نمی‌شناسند.

رییس‌جمهور با تاکید بر ساختن ایران با الگوهای بومی گفت: برای ساخت ایران دانشگاه‌ها باید تئوری‌های بومی ارایه دهند؛ در حالی که تا همین چندی پیش برخی به دنبال سفارش به خارجی‌ها برای این الگو بودند و حتی سفارش را داده بودند. انجمن‌های علمی باید در عرصه‌ اقتصادی، مهندسی و پزشکی وارد شوند تا ذهن آنها برای نوآوری در همه‌ی زمینه‌ها فعال شود. وزیر علوم باید خط ارتباطی بین دانشگاهیان و دولت را فراهم کند. ایران باید با الگوهای خودی ساخته شود و پرچمدار این کار هم دانشگاهیان هستند.

وی گفت: باید ویژگی آرمانی خود را به جهان معرفی کنیم و یک موج جهانی حرکت کند تا کسی خیال نکند با وجود مناسبات یک طرفه در جهان می‌شود یک چهار دیواری درست کرد و در آن مدینه‌ی فاضله ساخت. چنین چیزی امروز امکان ندارد. دنیای امروز دنیای ارتباطات است.

احمدی‌نژاد در ادامه گفت: به فضل الهی بعد از صد سال حاکمیت یک آرایش سیاسی در جهان، انقلاب ما این آرایش را بهم زد. من به توان دانشجویان، جوانان و استادان این کشور باور دارم.

وی در ادامه با اشاره به شبیخون فرهنگی گفت: شبیخون تغییر دستگاه ذهنی و ارزشی ماست نه برخی مسائل ظاهری.

به گزارش ایسنا، رییس‌جمهور در ادامه‌ نشست صمیمی خود با دانشجویان درباره‌ی مساله هسته‌ای، گفت: ما در این زمینه حرکت صنعتی خود را شروع کرده‌ایم. برخی کشورهای مخالف با این حرکت نگاه اقتصادی و برخی هم نگاه سیاسی دارند. چند قدرت هستند که این فن‌آوری را در اختیار دارند و دوست دارند همه چیز را بین خود تقسیم کنند، هم‌چنین ناراحتند که یک کشور دیگر آمده و قصد ورود به جمع آن‌ها را دارد. آنها می‌دانند اگر ایران از این قله عبور کند بلامنازع خواهد شد و الگوی قطعی ملت‌ها می‌شود.

رییس‌جمهور گفت: به فضل الهی ما جلو می‌رویم و شرط این کار ایستادگی ملی است.

وی در ادامه با اشاره به روند مواجهه برخی کشورهای قدرتمند با ایران در موضوع هسته‌ای گفت: حتی در مقطعی آنها از ما خواستند که تنها دو روز در حرکت‌مان وقفه بیندازیم و به التماس افتادند، چون می‌خواستند وقتی ما این وقفه را ایجاد کردیم با استفاده از شبکه‌های داخلی و خارجی خود موج راه بیندازند و اجازه ندهند دیگر فعالیت‌های خود را شروع کنیم.

وی گفت: ما باید بتوانیم از این گردنه عبور کنیم. آنها برای جلوگیری از این کار پی در پی می‌خواهند قطعنامه صادر کنند. من به آنها می‌گویم این‌قدر قطعنامه صادر کنید تا خسته شوید. آنها این کار را برای حفظ ابرقدرتی خود انجام می‌دهند. آنها در داخل نیز کسانی را دارند که درصدد هستند حرف‌های ما را سست کنند و با پول‌هایشان بازار را بهم می‌زنند تا بگویند این قطعنامه‌ها تاثیرات منفی گذاشته است، در حالی که چنین نیست یا پول‌هایشان را به بازار مسکن می‌برند تا بگویند قطعنامه‌ها در بازار مسکن تاثیر داشته است در حالی که این دروغ است. بازار مسکن ارتباطی به موضوع تحریم‌ها ندارد. از آن زمان که مسایل شروع شده است تقاضاها برای سرمایه‌گذاری در کشور ما بیشتر شده است.

وی در ادامه گفت: امروز مستقرترین نظام سیاسی در جهان نظام جمهوری اسلامی است در حالی که همه پایشان روی آب است، اما به فضل خدا حضور قاطع ملت صداهای مخالف را محو کرده است. اگر ایران هسته‌یی می‌خواهیم باید هزینه‌های آن را بپردازیم.

احمدی‌نژاد در ادامه درباره‌ی مذاکره نیز گفت: ما با همه غیر از رژیم اشغالگر مذاکره می‌کنیم. اخیرا گفتند بیایید درباره‌ی مسائل عراق مذاکره کنیم، ما هم قبول کردیم چون ایران امروز دیگر در موضع ضعف نیست و ظاهرا آنها فهمیده‌اند که با ملت ایران نمی‌توان از موضع قدرت حرف زد؛ چرا که اینجا ایران است. سیاست ما در عراق وحدت ملی و حفظ تمامیت ارضی این کشور و استحکام دولت برآمده از رای مردم در عراق است.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش به برخی مطالبات صنفی که از جانب دانشجویان و استادان دانشگاه‌های کرمان مطرح شده بود پاسخ گفت.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.