فرمانده ناجابه مخالفان مبارزه بابدحجابی:شماچه کارهاید؟
حمله شدید فرمانده «ناجا» به مخالفان مبارزه با بدحجابی: شما چه کارهاید؟
فرمانده نیروی انتظامی طی اظهارات انتقادی تأکید کرد: کسانی که ناجا را به دلیل اجرای طرح امنیت اخلاقی مذمت میکنند باید استیضاح شوند و در عین حال خطاب به این افراد، گفت: «شما چه کارهاید؟ تا به حال در خواب خرگوشی بودید و حالا بیدار شدید حرف نابجا هم میزنید».
به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از ایسنا، سردار اسماعیل احمدیمقدم که صبح روز چهارشنبه بیست و نهم فروردین ماه 86 در اولین همایش سالانه مدیران مبارزه با مفاسد اجتماعی استانهای سراسر کشور سخن میگفت، با بیان این که نسبت به موضوع بدحجابی نباید سادهاندیش بود، گفت: بدحجابی تبلور محسوس آن چیزی است که در پشت صحنه رخ میدهد و ما از آن غافلیم.
وی خاطرنشان کرد: برخی دستگاهها که به نیروی انتظامی میگویند: «باید به جای برخورد با بدحجابی و اجرای طرح امنیت اخلاقی، کار فرهنگی انجام شود» باید مورد استیضاح قرار گیرند، چرا که خود تاکنون در خواب خرگوشی به سر میبردند و حرف نابجا میزنند.
سردار احمدیمقدم با بیان این که برخی نامزدهای انتخابات برای به دست آوردن محبوبیت، مسایلی را مطرح میکنند، تاکید کرد: کسانی که فکر میکنند از این طریق میتوانند برای خود وجهه ایجاد کرده و آرای بیشتری به دست آورند باید توجه داشته باشند که با این کار، اعتبار خود را از دست میدهند، چراکه نیروی انتظامی وظایفش را میداند و به آن عمل میکند.
وی گفت: موضوع امنیت اخلاقی صرفا نباید به عنوان یک تکلیف قانونی پاکسازی فضای جامعه و ... مطرح شود، چرا که یک تهدید ملی است و ابعاد پیچیدهای دارد.
کشف 4 میلیون لیتر مشروب الکلی در سال گذشته بسیار تکاندهنده است
میزان کشفیات مشروبات الکلی 30 درصد مقدار توزیع شده در کشور است
فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به شبکه وسیع تولید، ورود و توزیع مشروبات الکلی در کشور، اظهار کرد: فاصله تولید تا مصرف مشروبات الکلی تنها 10 روزه است و به این ترتیب تولید کنندگان تا زمان مصرف مشروبات حتی هزینهای دریافت نمیکنند و تمامی ریسکها را میپذیرند تا به اهداف تهاجم فرهنگی خود دست یابند.
وی به کشف بیش از4میلیون لیتر مشروبات الکلی در سال گذشته اشاره کرد و آن را بسیار تکاندهنده دانست و تصریح کرد: این در حالیست که این مقدار تنها 25 تا 30 درصد مقدار مشروبی است که در کشور توزیع میشود.
فرمانده ناجا با بیان این که متأسفانه در حال حاضر مشروبات الکلی نوعی کالای قاچاق محسوب میشود، گفت: برخورد با مشروبات الکلی صرفا به عنوان کالای قاچاق موجب شده حتی خودرویی که محموله مشروبات در آن جاسازی شده نیز به مالک بازگردانده شود که نیروی انتظامی انتقاد جدی به این مساله دارد.
وی در ادامه به تولید و توزیع قرصهای روانگردان اشاره کرد و افزود: تاثیر مصرف قرصهای روانگردان بیشتر از مشروبات الکلی و مواد مخدر است.
سردار احمدیمقدم با اعلام این که تولید مواد مخدر در افغانستان پس از ورود آمریکاییها به این کشور 4 برابر شده است، گفت: امروزه یک میلیون و 200 هزار معتاد روزمصرف در کشور وجود دارد که این آمار به اضافه 700 تا800 هزار نفری است که به صورت تفننی مواد مخدر مصرف میکنند.
بیشترین بهرهبرداری از برنامههای ماهوارهای بخشهای غیراخلاقی است
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه با بیان این که بیشترین بهرهبرداری از برنامههای ماهوارهای مربوط به بخشهای غیراخلاقی است که در بسیاری موارد بنیان خانوادهها را متزلزل میکند، عنوان کرد: وبلاگها، سایتهای اینترنتی و انواع آموزشهای غیراخلاقی و برقرای روابط نامشروع از طریق چت و ... از جمله موارد تهاجم فرهنگی است که نیروی انتظامی به طرق مختلف خواهان برخورد با آن است.
به گفته وی، امواج مدهای ناپسند به قصد هنجارشکنی، ترویج خشونت، ایجاد گروههای شیطانی، باندهای اراذل و اوباش و تبدیل آنها به قهرمانان، نتیجه تغییر باورهاست که بانیان، اولین قربانیان آن هستند.
برقراری امنیت ناموسی در کشور دغدغه نخست مردم است
تردید نکنیم که فعالیت در حوزه امنیت اجتماعی نوعی براندازی خاموش است
فرمانده نیروی انتظامی همچنین با اعلام این که طبق نظرسنجیهای صورت گرفته برقراری امنیت ناموسی در کشور دغدغه نخست مردم است، خاطرنشان کرد: پس از این مساله نیز مواد مخدر و امنیت جانی و مالی مطرح میشود.
وی معتقد است: حوادث در کشور زیاد نیست، اما مردم بسیار نگران هستند.
سردار احمدیمقدم به برخی ناامنیهای رخ داده در سال 84 و تجاوزات به عنف که در پارک لویزان رخ داده بود، اشاره کرد و این پرسش را مطرح کرد که «آیا ما آسایشگاهی برای مجرمان ایجاد میکنیم یا فضایی برای امنیت خانوادهها»؟
فرمانده ناجا با اعلام این که فعالیت در حوزه امنیت اجتماعی از اواخر سال 84 آغاز شد، خاطرنشان کرد: تردید نکنیم که فعالیت مجرمان در این حوزه، یک نوع براندازی خاموش است.
پس از انتشار فیلم منتسب به یک بازیگر،بحث حریم خصوصی مطرح شد
مردم از ادامه انتشار تصاویر مستهجن از افراد مشهور تعجب نکنند
در ادامه برگزاری این همایش، سردار احمدیمقدم موضوع حریم خصوصی را مطرح کرد و افزود: زمانی که فیلم منتسب به یک بازیگر در سطح گسترده منتشر شد و همانند بمبی ترکید، تازه مساله حریم خصوصی از سوی شهروندان مطرح شد که چرا پلیس از این مساله حمایت نمیکند.
وی تصریح کرد: مردم مطمئن باشند که مسایل دیگری در راه است که پس از رخداد، از سوی آنها مطرح میشود.
به گفته فرمانده ناجا، انداختن برخی مقامات، ورزشکاران، بازیگران در دام اینگونه پروندهها از جمله اهداف دشمنان است که به این نتیجه رسیدهاند، از طریق سیستمهای ارسال پیام تصویری نمیتوانند به سرعت نقشههای پلیدشان را عملی کنند.
وی تصریح کرد: در صورت ادامه یافتن این مسایل و انتشار تصاویر و فیلمهای مستهجن از افراد مشهور، مردم تعجب نکنند.
متاسفانه درصد کمی از فیلمبرداریهای مخفی به ناجا اعلام میشود
آقای قاضی: اگر این جرایم علیه دختر خودت ...
سردار احمدیمقدم به فیلمبرداریهای مخفی از اتاقهای پرو، استخرهای زنانه، حمام خصوصی، سرقت فیلمهای خانوادگی و انتشار آن در سطح گسترده اشاره کرد و گفت: متاسفانه نیروی انتظامی از درصد کمی از این جرایم مطلع میشود.
وی با طرح این پرسش که «آقای قاضی که مسامحه میکنی و قرار20 میلیون تومانی برای متهمی صادر میکنی که با پیگیریهای نیروی انتظامی حکم اعدامش صادر شد، اگر این جرایم علیه دختر خودت اتفاق میافتاد، چه کاری میکردی»؟ بر ضرورت رسیدگی هر چه سریعتر به این پروندهها تأکید کرد.
برای متجاوزان به حریم خصوصی حکم اعدام صادر میشود
فرمانده ناجا ادامه داد: در سال جاری، نیروی انتظامی به دنبال برقراری امنیت اجتماعی است، افرادی که به حریم خصوصی افراد تجاوز، باندهای فساد راهاندازی میکنند و ... بر اساس پیگیریهای صورت گرفته با مجلس، حکم اعدام برایشان صادر میشود.
سردار احمدیمقدم معتقد است: وجدان جامعه باید کوتاه، قاطع و صریح تامین شود، چرا که روحیه جامعه آسیبپذیر است و در این میان اغماض و مسامحه طولانی در دادسراها کار را دشوار میکند.
فرمانده نیروی انتظامی در تعریفی، «فاسد» را در قالب سه گروه مفسدین، مبتلایان به فساد و متظاهران به آن دانست و گفت: گروه اول کسانی هستند که طراحی باندهای فساد، مشروبات الکلی، پارتیهای مختلط و ... را بر عهده داشته و آن را ساماندهی میکنند و دختران و پسران را اغفال کرده و به مدسازی از طریق دختران فقیر و انتقال آنها به مناطق شمال شهر و تغییر چهره آنها و در نهایت در معرض نمایش قرار دادنشان به اهداف پلید خود دست مییابند.
وی ادامه داد: گروه دوم نیز مبتلایان به فساد هستند که در خفا مرتکب فساد شده و پلیس نیز کاری با آنها ندارد، چرا که حریم خصوصی افراد محترم است و به هیچوجه وارد آن نمیشویم و به این ترتیب تحقیق و تفحص را منع کردیم؛ مگر این که کسی ایجاد مزاحمت کند و شاکی داشته باشد، اما گروه سوم افرادی هستند که پول میگیرند تا نرمهای اجتماعی را از طریق تغییر ظاهر و رواج کشف حجاب رواج دهند.
سردار احمدیمقدم به پوشش نامناسب برخی از آقایان از جمله بلوزهای کوتاه و تننما، شلوارهای فاق کوتاه و ... اشاره کرد و آن را از مصادیقی عنوان کرد که نیروی انتظامی با آن برخورد میکند.
پلیس کاری با رنگ لباس ندارد،تنها با مصادیق مانکن برخورد میشود
فرمانده نیروی انتظامی با بیان این که این نیرو برخورد با مساله بدحجابی را تا حد عرف پذیرفته است، عنوان کرد: با استفاده کنندگان از مانتوهای کوتاه و بدننما، پوششهای محرک، آرایشهای زشت و زننده که همه از مصادیق مانکن هستند برخورد میشود و در این میان پلیس کاری با رنگ لباس ندارد.
وی تاکید کرد: مزاحمتهای خیابانی نیز برای دختران و زنان بسترهای ناامنی را ایجاد کرده، بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا این افراد راحت و آسوده در خیابان تردد کنند.
به گفته سردار احمدیمقدم، در همین راستا حفظ حریم خصوصی افراد به خصوص در فضاهای مجازی از جمله موبایل، کامپیوتر و ... با جدیت پیگیری شده و اولین برخورد پلیس نیز پلمپ کردن مغازهها و تشکیل پرونده و ارجاع آن به مراجع قضایی است.
فرمانده ناجا وعده داد که تا پایان سال، احساس امنیت افراد افزایش یابد و آمارهای سال گذشته در این بخش مجددا در سال جاری تکرار شود، چرا که ایجاد امنیت برای آحاد مردم در جامعه و پاکسازی آن از پلیدیها، مبارزه با فساد و گروههای متجاوز از جمله اولویتهای مهم پلیس است.
دادگاههای ویژه برای برخورد با جرایم امنیت اجتماعی تشکیل میشود
سردار احمدیمقدم از وعده قوه قضاییه جهت راهاندازی دادگاههای ویژه برای رسیدگی به جرایم امنیت اجتماعی خبر داد و گفت: نیروی انتظامی تشدید برخورد با مجرمان جرایم اخلاقی را با پیگیریهای قضایی در دستور کار قرار داده که طی آن مقرر شد: شعبات ویژهای برای بررسی پروندههای زنان خیابانی، اراذل و اوباش قدارهبند، مزاحمان، متجاوزان به عنف و سارقان مسلح راهاندازی شود.
وی افزود: این تصمیم در حال پیگیری است و بزودی عملیاتی میشود.
به گفته فرمانده نیروی انتظامی، طی اجرای طرح افزایش امنیت اخلاقی در سال گذشته، یک میلیون تذکر ارشادی به افراد داده شد، 100 هزار تن به نیروی انتظامی ارجاع و از این تعداد نیز 10 هزار تن به مراجع قضایی منتقل شدند.
سردار احمدیمقدم گفت: از آنجا که در سال گذشته، تعداد زیادی از تذکرات تکراری بود، مقرر شد در سال جاری، افراد در صورت تذکر مجدد، مجرم تلقی شده و به مراجع قضایی ارجاع شوند.