مو زدائی با روش لیزر درمانی

مو زدائی با روش لیزر درمانی

 

جدیدترین، موثر ترین و گرانترین روشهای از بین بردن موهای زائد بدن، استفاده از اشعه لیزر است که بطور تصادفی در سال 1992 توسط یک پزشک که بازویش تحت نفوذ این اشعه قرار گرفته بود و موهای بازویش اینگونه ریخت، کشف شد.

درمان با لیزر احتیاج به تکرار آن دارد. تعداد جلسات بستگی به سطح مورد نظر، جرم و سنگینی موی شما و زمان رویش دوره ای موهایتان دارد. رشد دوره ای پیازهای مو می تواند در زمان متفاوتی از رویش دورهای خود در مقایسه با موی دیگر باشد و اشعه لیزر بهترین اثر را بر مو هائی که در حال رشد هستند می گذارد. در موزدائی با اشعه لیزر، نور لیزر از پوست رد می شود، پیازهای سیاهرنگ مو را هدف قرار می دهد و انرژی اشعه لیزر توسط رنگدانه های، Melanin، موجود در پیازها جذب شده و پیازها را از رشد، حداقل برای مدتی باز می دارد. بهمین جهت است که این روش در افراد بور، که فاقد رنگدانه های تیره کافی هستند، موثر نمیباشد. کاندیدای مناسب برای مو زدائی با لیزر، فردی با پوست روشن و موهای قهوه ای تیره و یا سیاه است. البته تکنولوژی در این زمینه به کمک افراد سبزه نیز آمده است و دستگاههای جدیدتری برای این منظور در اختیار متخصصین پوست قرار گرفته است. درمان با لیزر در مقایسه با درمانهای دیگر، سریعتر، کم خطر تر و نسبتا بی دردتر است. مو زدائی با لیزر در هر نقطه از بدن امکان پذیر است و بسته به سطح مورد نظر، هر جلسه می تواند بین 15 دقیقه تا 4 ساعت بطول انجامد. این روش ممکن است باعث قرمز شدن، تیره تر شدن و یا روشن تر شدن پوست و بندرت زخم شدن آن شود. از کرمهای بی حسی برای کاهش درد در تمام نقاط بدن منجمله در مورد «اندام تناسلی» می شود استفاده کرد ولی در مورد اخیر باید حتما با نظر و نظارت پزشک باشد. درمان با لیزر باید با مشورت و نظارت متخصص پوست انجام گیرد، بنابر این قبل در انتخاب پزشک خود دقت و مطالعه کافی نمائید.  

 یک لایه نرم از بافت چربی، استخوان شرمگاهی را پوشانده است که در لاتین "Mons Veneris" نام گرفته است که بمعنای ”تپه ونوس“ و این نامگذاری شاید به این علّت باشد که این بافت به هورمون استروژن بسیار حساس است و با شروع بلوغ و ازدیاد ناگهانی ترشح استروژن، رشد می کند و تکامل می یابد، بطوریکه این قسمت بخوبی از زیر لباسهای تنگ قابل رویت است. این لایه مانند یک بالشتک، استخوان شرمگاهی را در هنگام آمیزش حفاظت می کند. با فرا رسیدن زمان بلوغ، این قسمت از موهای ضخیم و زبری پوشانده می شود.

از نظر تکاملی، هدف اولیه این موهای کلفت و زبر، نقش حفاظتی آنهاست که بافت ظریف و حساس « اندام تناسلی » را در برابر فشار و آسیب دیده گی محافظت می کرده اند  و دلیل دیگر آن که  بسیار مهم تر است و نشان می دهد که خلقت خدا بیهوده نیست و از جانب امام صادق نیز ذکر گردیده است. امام صادق در بیان علت ظهور این موها در روی بدن (جواب سوال یک پزشک یهودی که با بیان این سوالات می خواست حقانیت اسلام و امام را آزمایش کند ،این پزشک یهودی بعد شنیدن جواب سوالاتش از امام صادق (ع) مسلمان شد.) را بطور ساده خارج کردن عفونت ها و آب آلوده از زیر پوست عنوان کردند چیزی که هنوز هم شاید از لحاظ پزشکی ثابت نشده است. البته این به این دلیل نیست که ائمه ما با بهداشت مخالفند (قابل توجه آنان که با این دین مبین در تضادند..)بلکه باید همیشه این مو ها زدوده شود تا سبب بیماری نشود.

 زدودن موهای اندام تناسلی امری  رایج شده است و دلایل بهداشتی دارد. زدودن موهای زائد به بهداشت شخصی کمک می کند. ترشّحات طبیعی بابهشت و خون پریود که در لابلای موها جمع می شود، محیطی مناسب برای رشد قارچها و باکتریها بوجود می آورد که خود باعث بد بوئی می گردد .

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.