حمله به ایران ساعت ۴ صبح ۶ آوریل؟؟؟؟؟
منبع خبر حمله آمریکا به ایران در 6 آوریل سایت debeka میباشدکه با نیروهای امنیتی اسراییل همکاری نزدیک دارد
"گئورگی استپانوف"، روزنامه "ایزویستیا" : بمنابع نیروهای امنیتی می دانند که آمریکایی ها چه زمانی به ایران "نیش" خواهند زد.
نیروهای آمریکا در خلیج فارس عملیات "نیش" علیه ایران را ساعت چهار بامداد روز 6 آپریل آغاز خواهند کرد. ضمنا این اسم رمز چنان هم صحیح انتخاب نشده است چرا که آمریکایی ها قصد دارند که طی بیش از 12 ساعت مراکز هسته ای ایران را تحت بمباران خود قرار دهند. خبر عملیات "نیش" در پایگاه اینترنتی " Debka" رویت شد که با نیروهای امنیتی اسراییل همکاری نزدیک دارد و به نقل از منابع موثق در سازمان های اطلاعاتی روسیه گزارش شده است.
به ادعای منابع هدف از این عملیات به تعویق انداختن برنامه هسته ای ایران به مدت ده سال و کشاندن آن به مرحله ابتدایی است. در این عملیات ورود نیروهای زمینی در نظر گرفته نشده است. 17-20 مرکز (آزمایشگاه و موسسه) از جمله پیشدار برنامه های هسته ای ایران یعنی کارخانه غنی سازی اورانیوم نطنز بعنوان هدف در نظر گرفته شده است.
کارشناسان احتمال می دهند که آمریکا از سلاح های هسته ای تاکتیکی در این عملیات استفاده کند. بسیاری از مراکز هسته ای ایران در اعماق زمین قرار دارند و منهدم کردن آنها با کمک سلاح های معمولی امکان پذیر نیست.
در حال حاضر در خلیج فارس بزرگترین مانور از زمان تهاجم به عراق در حال انجام است. در آن 10 هزار نظامی و در حدود 100 فروند هواپیمای یگان پنجم نیروی دریایی آمریکا استفاده شده است. کلا 45 کشتی ناتو در منطقه مستقر شده که 15 فروند آن متعلق به شرکای آمریکا در ائتلاف می باشد و بقیه آنها زیر مجموعه ناوهای "آیزنهاور" و "استنیس" آمریکا هستند.
این مانور یک روز قبل از آغاز اجلاس اتحادیه عرب و چهار روز بعد از بازداشت 15 ملوان انگلیسی توسط ایران آغاز شد. و آیا این فقط یک اتفاق تصادفی است. جمهوری اسلامی و همسایگان آن به خطرناک بودن اوضاع به صورت دو پهلو کنایه می زنند. ضمنا برخی از سفارت خانه های غربی به صورت ناگهانی کارمندان خود را از ایران خارج می سازند. در اسراییل مانور دفاع ملی خارج از برنامه اجرا می شود.
جرج بوش رییس جمهور آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد: "ایرانی ها باید گروگان هایی که آنها در محدوده آب های خود بازداشتکرده اند را بازگردانند. این افراد بیگناهند. این یک رفتار غیر بخشودنی است". و "محمود احمدی نژاد" همتای ایرانی وی از این بابت خوشایند نیست که لندن از شورای امنیت و اتحادیه اروپا خواستار وساطت در این امر شده است: "بهتر بود آنکه دولت انگلستان به جای گلایه به سازمان های مختلف بین المللی به اشتباه خویش اعتراف می کرد و پوزش می طلبید".
وزارت امور خارجه روسیه به نوبه خود پیشنهادی را توسط "میخاییل کامینین" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه مطرح کرد. در این اعلامیه آمده است که تهران و لندن باید در اسرع وقت اطلاعات موجود خود را در باره وضعیت دستگیری ملوانان انگلیسی به دبیرخانه سازمان ملل متحد ارائه دهند که در گزارش مستقل در نظر گرفته شود.
در این میان برخی از کارشناسان آمریکا معتقدند که برای جنگ تمام عیار با ایران آمریکا به اندازه کافی امکانات ندارد.
"استیون کوئن" پروفسور دانشگاه نیویورک به "ایزوستیا" گفت: "فکر می کنم که جنگ تمام عیار با ایران انجام نخواهد شد. برای این منظور آمریکا نه به اندازه کافی توان نظامی و نه منابع انسانی در اختیار دارد. ما حتی برای عراق هم از این امکانات به اندازه کافی برخوردار نیستیم. اما احتمال حملات هوایی به ایران بسیار زیاد است".
به اعتقاد کوئن باید با تهران دیالوگ برقرار نمود. وی معتقد است: "ثبات در منطقه به این بستگی دارد. مخصوصا بعد از آنکه نیروهای ما از عراق خارج شوند. و باید هر چه سریعتر نیروهای حتی طی سه-چهار ماه آینده ما خارج شوند. برای ایالات متحده این تنها راه حل این مسئله است. انسان های بسیاری در عراق به خاطر اشتباه سیاسی آمریکا کشته شده اند".
منبع : خبرگزاری «نووستی»
---------------------------------------
در همین رابطه :
تریتا پارسی، کارشناس ایرانی- سوئدی روابط بینالمللی : منبع شایعه حمله قریب الوقوع به ایران یک سازمان شایعهپراکن اسرائیلی بنام دبکا استشایعات پیرامون حملهی نظامی آمریکا به ایران
برنامه فارسی رادیو دولتی سوئد : بدنبال اوج گرفتن بحران میان ایران و ایالات متحده، شایعهی حملهی قریبالوقوع آمریکا به ایران بالا گرفته است.سایتهای اینترنتی، وبلاگها و پیامهای نوشتاری تلفنی، SMS به عنوان منابع چنین شایعاتی نام برده میشود. یکی از شرکتکنندگان در بحث برنامهی رادیو سوئد، فرامرز پویا بود که از او بعنوان یک فعال فرهنگی نام برده میشود. فرامرز پویا در گفتگو با پژواک ( برنامه فارسی رادیو سوئد) منابع مورد استفادهی خود در مورد آگاهییابی علاوه بر دوستان و آشنایان در ایران سایتهای برخی از دیپلماتها و ارتشیهای سابق آمریکائی و مقالات چاپ شدهی آنان در نیویورک تایمز و واشنگتنپست ذکر کرد. تریتا پارسی، کارشناس ایرانی-سوئدی روابط بینالمللی که ساکن واشنگتن میباشد،شرکت کنندهی دیگر برنامهی بامدادی امروز رادیو سوئد بود. نظر وی این است که شایعات نقشه و خواست آمریکا برای حمله به ایران از یک و سال و نیم دامن زده شده و برخی از این شایعات نیز درست از آب در آمده. تریتا پارسی منبع شایعهی اخیر که در آن از حملهی قریبالوقوع آمریکا به ایران است را از سوی یک سازمان شایعهپراکن اسرائیلی بنام دبکا خواند که عمدتا برای تغییر جو سیاسی دست به پخش شایعات میزند. تریتا پارسی دامن زدن به وحشت مردم ایران را یکی از اهداف چنین شایعاتی میداند که حمایت مردم را از برنامههای هستهای این کشور کاهش دهد.