"خونبازی"هشداری باصدای بلندبه خانوادههاست
"خونبازی" هشداری با صدای بلند به خانوادههاست
در طول 14 روزی که از اکران نوروزی فیلم سینمایی "خونبازی" میگذرد، رشد صعودی فروش این فیلم در کنار سایر فیلمهای در حال اکران چشمگیر است.
جهانگیرکوثری، تهیه کننده "خون بازی"، ضمن بیان این مطلب در گفتگو با مهر گفت: "با توجه به اینکه "خون بازی" فیلمی با مضمون اعتیاد در ژانر سینمای اجتماعی است در شرایط مناسبی از نظر زمانی اکران نشد و ما هم با علم به این مطلب دست رد به سینه اکران این فیلم نزدیم؛ چون نمی توانستیم خطر اکران نشدن فیلم در طول سال را به جان بخریم."
این تهیه کننده سینما در ادامه به وضعیت اکران فیلم در طول سال اشاره کرد و گفت: "تولیدات سینمای ایران حدود 80 فیلم در طول سال است که از این تعداد تنها 30 تا 35 فیلم فرصت نمایش در سالن سینما را پیدا می کنند. بنابراین نگرانی ما هم بسیار طبیعی بود که اگر این اکران را از دست می دادیم شاید دیگر فرصت نمایش پیدا نمی شد. ضمن اینکه معتقدم "خون بازی" در هر شرایطی که اکران می شد، به طور حتم فروش خود را می داشت."
کوثری در ادامه به میزان استقبال تماشاگران از "خون بازی" در تهران و شهرستان اشاره کرد و گفت: "خوشبختانه سینمای ایران تماشاگران فهیمی دارد که برای دیدن فیلم خوب به سینما می روند و میزان استقبال مردمی در اکران نوروزی در تهران و شهرستان هایی چون شیراز و رشت مبین این مطلب است. بنابراین "خون بازی" در کنار سایر فیلم های در حال اکران تماشاگران خاص خود را دارد و در حال حاضر هم این فیلم از لحاظ فروش رشد صعودی را طی می کند."
وی درباره مضمون خون بازی و تاثیر آن بر نسل جوان گفت: "همیشه این نگرانی در خانواده ها وجود داشته که مبادا دختران و پسران جوان شان به اعتیاد مبتلا شوند و طبعا ما هم به عنوان تهیه کننده و فیلمساز این نگرانی و البته احساس مسئولیت برای آگاه ساختن خانواده ها نسبت به این معضل را داشتیم. بنابراین به گمان من "خون بازی" هشداری با صدای بلند درباره اعتیاد جوانان به تمام خانواده های نگران است و به گفته خانم بنی اعتماد اگر یک معتاد با دیدن این فیلم به خود بیاید و درصدد ترک آن برآید، "خون بازی" تاثیر خود را داشته است."
تهیه کننده فیلم "خون بازی" در پایان به وضعیت سینما در سال جدید اشاره کرد و گفت: "من به روند رو به جلو سینمای ایران در سال جدید بسیار خوشبینم. ولی در نهایت تاسف باید بگویم امکانات ما در بحث سالن سازی ضعیف است و اگر مسئولان امور فرهنگی در شهرداری فکری به حال ساختن سالن سینما در شهرک های اطراف تهران بکنند، معضل کمبود سالن حل خواهد شد. به عنوان مثال سینما لاله زار روزگاری یکی از بهترین سالن ها بوده، ولی الان بدون استفاده است. پیشنهاد من به مسئولان در سال 86 این است که سالن هایی بر اساس موقعیت جغرافیایی تازه شهری بنا کنند."