اعتراض مدافعان کودکان به آموزش همجنس‌گرایی در...

اعتراض شدید مدافعان حقوق کودکان به آموزش همجنس‌گرایی در انگلیس

دانش‌آموزان یکی از مدارس، از داستان «پادشاه و پادشاه» (در مورد شاهزاده‌ای که عشق سه شاهزاده خانم را رد می‌کند و سپس با یک شاهزاده دیگر ازدواج می‌کند) برای نوشتن داستان‌هایی در جایگزینی «سیندرلا» استفاده کرده‌اند.بازرسان دولتی مدارس، متوجه رفتارهایی مبتنی بر تمایلات همجنس‌گرایانه نیز در کلاس‌های درس و زمین‌های بازی شده‌اند.

به تازگی رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه اقدام به ترویج روابط جنسی غیرشرعی کرده‌اند و با انواع ترفندها، سعی در تبلیغ آن دارند. این امر در حالی صورت می‌گیرد که نتایج به دست آمده از رفتارهای جنسی در غرب، مورد اعتراض جوامع حقوق بشری به ویژه حامی کودکان و نوجوانان قرار گرفته و نیز این رفتارها نتایج زیانباری از جمله شکستن هنجارهای جامعه و خانواده‌ها را برای این جوامع به دنبال داشته است.

به گزارش سرویس بین‌الملل «بازتاب» به نقل از «رویترز»، کودکان انگلیسی ـ تا حدود چهار ساله ـ با استفاده از داستان‌های جن و پری و کتاب داستان‌هایی که دارای شخصیت‌های همجنس‌گرا هستند، آموزش‌هایی را در مورد همجنس‌گرایی می‌بینند.

به این منظور، طرحی همه‌جانبه در چندین مدرسه انگلستان برای آشنایی کودکان با مسائل همجنس‌گرایانه شیوع یافته است که داستان‌هایی مانند «پادشاه و پادشاه» و «تانگوی سه نفره» به ترتیب در مورد یک شاهزاده همجنس‌باز و سه کبوتری که عاشق هم می‌شوند، به کودکان آموزش می‌دهند.

این طرح 12/1 میلیون دلاری به نام پروژه «غریبه‌ای نیست» مورد حمایت وزارت آموزش‌وپرورش انگلستان نیز بوده و به این منظور طراحی شده تا به مدارس کمک کند قواعد جدیدی را برای معرفی همجنس‌گرایی به عنوان یک شیوه زندگی ترویج کنند.

اما این مسئله، باعث خشم و ناراحتی بسیاری از گروه‌های مذهبی شده است، چراکه آن را تبلیغی در راستای روابط همجنس‌گرایانه می‌دانند.

به گفته مدیران این پروژه، دانش‌آموزان یکی از مدارس مجری این طرح، از محور داستان «پادشاه و پادشاه» (در مورد شاهزاده‌ای که عشق سه شاهزاده خانم را رد می‌کند و سپس با یک شاهزاده دیگر ازدواج می‌کند) برای نوشتن داستان‌هایی در جایگزینی «سیندرلا» استفاده کرده‌اند.

در مدرسه دیگری در لندن هم بچه‌های چهار تا یازده ساله برای اجرای نمایشنامه‌ای آماده می‌شوند که درباره علاقه مردان به آشپزی، نظافت و هنر است.

در سال 2003 انگلیس قانون ممنوعیت مقامات محلی از تبلیغ و ترویج همجنس‌گرایی به عنوان یک شیوه زندگی را لغو کرد و پروژه «غریبه‌ای نیست»، نخستین تلاش برای وارد کردن مسائل همجنس‌گرایانه به زندگی مدارس ابتدایی است.

بازرسان دولتی مدارس، متوجه رفتارهایی مبتنی بر تمایلات همجنس‌گرایانه نیز در کلاس‌های درس و زمین‌های بازی شده‌اند.

مسئولان این پروژه، این طرح را ملهم از سخنان «دزموند توتو»، برنده نوبل ادبیات از آفریقای جنوبی می‌دانند که در فوریه 2004 گفته بود: «همه مردم خودی هستند، هیچ غریبه‌ای نیست؛ صرف نظر از اعتقاد، رنگ، جنسیت و یا تمایلات جنسی آنان».

«الیزابت اتکینسون»،‌ مدیر پروژه به رادیو «بی.بی.سی»، گفت: «این کتاب‌ها تنها نشان‌دهنده جنبه‌ای از زندگی هستند. کاری که ما می‌کنیم، ارایه واقعیت است؛ این امر، جزیی از تجربیات زندگی بسیاری از کودکان کشور است».

«طاهر علام»، سخنگوی بخش آموزش شورای مسلمانان انگلیس، می‌گوید: این پروژه نوعی از زندگی خانوادگی را ترویج می‌کند که مخالف آموزه‌های اسلام و بسیاری مذاهب دیگر است.
وی می‌گوید: «چرا باید چنین ایده‌هایی را به کودکان معرفی کنیم؟ و چرا باید والدین به شدت نگران باشند؟ این خلاف اعتقادات و ارزش‌های آنان است».

«استفان گرین»، مدیر گروه مذهبی «صدای مسیحیت»، می‌گوید: «این نقض حقوق کودک است. این پروژه تنها تبلیغی برای همجنس‌بازی است که با عادی نشان دادن این روابط، می‌تواند کودکان را به افراد متجاوز تبدیل کند. این کار باعث شده که آرامش ذهن والدین نیز به هم بخورد، چراکه اینامر، خیانت به اعتماد والدین به مدارس به عنوان محلی امن برای کودکانشان است».

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.