خودکشی پسر۱۷ ساله از فرط خجالت ...

نوجوان 17 ساله از فرط خجالت استفاده نادرست اینترنت اقدام به خودکشی کرد


نوجوان 17 ساله پس از آن که والدینش به استفاده ناصحیح وی از اینترنت پی بردند، از فرط خجالت اقدام به خودکشی کرد. hacker-kid.jpg

به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از ایسنا  والدین «محسن» 17 ساله شب چهارشنبه زمانی که از مهمانی به منزل مراجعه کردند، با وضعیت غیرعادی فرزندشان مواجه و با دیدن جعبه‌های خالی تعداد قرص، از اقدام به خودکشی او آگاه شدند و محسن را سریعا به بیمارستان منتقل کردند.

«محسن» که مقطع تحصیلی دیپلم فنی حرفه‌ای را پشت سر گذاشته و در رشته کامپیوتر تحصیل می‌کند، از سال دوم دبیرستان با موافقت والدینش که بسیار مقید هستند، صاحب یک دستگاه کامپیوتر شخصی شد.

اما بعد از ظهر روز سه‌شنبه یکم شهریور ماه در حالی که Screen saver دستگاه کامپیوتر روشن و وی برای انجام کاری از اتاقش خوابش خارج شده بود، مادرش که به رفتارهای او در هنگام کار با کامپیوتر مشکوک بود، با تکان دادن موس و محو محافظ صفحه، با عکس‌های مستهجنی روبه‌رو شد که پسرش قصد وارد کردن آنها را به فایل شخصی‌اش داشت.

با فریادهای و عصبانیت مادر و حضور پدر در اتاق، محسن پی برد که والدینش متوجه استفاده ناصحیح او از اینترنت شده‌اند.

این اتفاق سبب شد والدین محسن پس از دعوا با وی و قطع دستگاه کامپیوتر، تنبیه او را به وقتی دیگر موکول کنند.

«محسن» که از عاقبت کارش وحشت داشت و از روی والدینش شرمنده شده بود، روز بعد، زمانی که والدینش در منزل حضور نداشتند، با خوردن 10 عدد قرص متعلق به مادرش، اقدام به خودکشی کرد.


30 درصد رایانه‌های خانگی در اتاق خواب فرزندان قرار دارند


والدین باید نحوه آگاهی از مسایل خصوصی فرزندان و رویارویی با آن را بیاموزند

یک صاحب‌نظر در مسایل فرهنگی و اجتماعی با اشاره به این که 80 درصد پرسه‌زدنهای اینترنتی نوجوانان در دنیا و از جمله در ایران در سایت‌های ضداخلاقی و گاه جنسی است، گفت: دوست‌یابی‌های اینترنتی از طریق چت، خودکشی اینترنتی، سرقت اینترنتی، افزایش فاصله میان دنیای واقعی و تخیلی و مجازی، پرسه‌زدن در سایت‌های به شدت غیراخلاقی و ضد ارزشی و دینی، مقوله‌ای است که هویت‌یابی و هویت‌جویی نسل جوان و نوجوان در ابعاد جنسی، فکری، اخلاقی و دینی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

دکتر علم‌الهدایی، استاد دانشگاه تصریح کرد: کودکان و نوجوانان معمولا برای از دست ندادن امکانات استفاده از اینترنت و پرسه‌زدن در فضای اینترنت گاهی مجبور به نوعی پهنان‌کاری از والدین می‌شوند، لذا باید ضمن این که خلوت کودکان و نوجوانان را به رسمیت می‌شناسیم، به جای رفتارهای خشن و قهرآمیز، بیاموزیم چطور اعتماد فرزندان را جلب کرده و در جریان مسایل خصوصی آنها قرار گیریم.

این پژوهشگر مسایل اجتماعی با بیان این که والدین تا زمانی که فرزندانشان از عهده رانندگی بر نمی‌آیند اتومبیل در اختیارشان قرار نمی‌دهند، گفت: به طور مشابه والدین نباید با تأمین امکانات اینترنت، موبایل و کامپیوتر، فرزندان را به حال خود رها کنند.

وی همچنین تاکید کرد: محل استقرار کامپیوتر در منازل یکی از مشکلات اصلی در زمینه اعتیادهای اینترنتی و آسیب‌های اجتماعی است، چنانچه بررسی‌ها نشان می‌دهد متاسفانه 30 درصد کامپیوترهای خانگی در اتاق خواب فرزندان قرار دارند و آنها براحتی می‌توانند ساعت‌های متناوبی را با کامپیوتر کار کنند و در سایت‌های نامناسب پرسه بزنند.

به اعتقاد این پژوهشگر حتی تلویزیون که ابزار نسبتا قدیمی است می‌تواند فرد را معتاد کرده تا ساعت‌ها در شبکه‌های تلویزیونی پرسه بزند و به صرف روشن بودن تلویزیون و گذارندن وقت معتاد شود.

علم‌الهدایی خاطرنشان کرد: آشنا کردن فرزندان با خطرات جسمانی، رفتاری و اخلاقی و استفاده‌های نامناسب، غیرضروری و زاید از فناوری‌های جدید مانند ماهواره، اینترنت و موبایل ، تقویت مبانی ارزشی، اخلاقی و دینی فرزندان و ایجاد خود کنترلی و خود ایمنی در آنها برای استفاده بهینه از فناوری‌های جدید بسیار پراهمیت است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.