مردی همسر،دختر ودامادش به گلوله بست

ماجرای یک جنایت هولناک خانوادگی که طی آن مردی، همسر،‌ دختر و دامادش را به دنبال اختلافات خانوادگی با اسلحه شکاری به گلوله بست، از سوی تنها بازمانده حادثه برای پلیس تشریح و متهم به قتل در قتلگاه دستگیر شد.

اعلام وقوع تیراندازی در «برازجان»

به گزارش ایسنا، ساعت 5 دقیقه بامداد هفتم اسفند ماه را نشان می‌داد. ماموران انتظامی در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی «110» از وقوع یک مورد تیرخوردگی در بیمارستان 17 شهریور «برازجان» واقع در استان بوشهر باخبر شدند. برای بررسی صحت و سقم موضوع بلافاصله به بیمارستان رفته و متوجه شدند: ‌در جریان این تیراندازی جوانی به نام «محمدرضا» از ناحیه سینه مورد اصابت گلوله ساچمه‌زنی قرار گرفته است.


شرح ماجرا از زبان تنها بازمانده جنایت هولناک

«بعد از ظهر دیروز ششم اسفندماه با دوستم «محمد» که 25 سال بیشتر ندارد، صحبت می‌کردیم که تلفنش به صدا درآمد، پشت خط پدر همسرش بود که اعلام کرد: خودرواش تصادف کرده و نیاز به کمک دارد. ما هم که سوار خودرو پژو بودیم جهت کمک به «خداکرم» به محل اعلام شده حوالی میدان تره‌بار جاده ارتباطی برازجان به گناوه رفتیم.

زمانی که به محل رسیدیم فهمیدیم وقوع تصادف صحت ندارد، نگاهی به اطراف کرده و دیدیم «خداکرم‌» با اسلحه شکاری در انتظار ما ایستاده و بلافاصله با مشاهده ما شروع به تیراندازی کرد که دامادش «محمد» بر اثر اصابت گلوله در دم جان باخت و من نیز مجروح شدم.

به گزارش ایسنا این جوان در ادامه به ماموران گفت: برای زنده ماندن و فرار از دست «خداکرم» سوار خودرو پژو شده و خود را به بیمارستان رساندم.

در پی روشن شدن موضوع، ماموران پلیس جهت اطمینان از صحت تیراندازی و وقوع قتل همان لحظه به محل حادثه رفته و با مردی مواجه شدند که بی‌حرکت در حالی که اسلحه شکاری دو لول در دست داشت، در محل قرارگیری جسد «محمد» که از ناحیه سینه تیر خورده بود، ایستاده و ماتش برده بود.

در فاصله 500 متری یک دستگاه خودرو پژو 405 مشاهده شد، ماموران به سمتش رفته و اجساد غرق به خون دختری جوان و زنی میانسال را دیدند.

این در حالی بود که دو کودک خردسال مات و مبهوت نظاره‌گر وقوع جنایت پدر بودند، از این رو با احتمال ارتکاب تمامی این جنایات از سوی «خداکرم»، وی دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، در بررسی‌های تکمیلی مشخص شد: دختر جوان به هویت «کبری» 20 ساله دختر خداکرم و «سلطنت» 40 ساله همسر اوست که به وسیله اسلحه شکاری متهم به قتل رسیده‌اند.


اختلاف خانوادگی علت ارتکاب جنایت هولناک عنوان شد

با انتقال اجساد به پزشکی قانونی، تحقیقات پلیسی جهت مشخص شدن چگونگی وقوع قتل در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس بررسی‌های بعدی در خصوص این حادثه نشان داد: متهم به قتل ابتدا به بهانه تفریح خانواده خود را به حوالی میدان تره‌بار برده و در همانجا طی یک درگیری، با اسلحه شکاری همسر و دخترش را به گلوله بسته است.

بر اساس تحقیقات پلیسی، متهم سپس با تماس تلفنی، دامادش را نیز با این ادعا که تصادف کرده و نیاز به کمک دارد، به قتلگاه کشانده و در یک اقدام غافلگیرانه اسلحه شکاری را به سمت «محمد» و دوستش «محمدرضا» گرفته، یکی را به قتل رسانده و دیگری را مجروح کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا مستند بر اعلام فرماندهی انتظامی بوشهر، در بازجویی‌های به عمل آمده از «خداکرم» که وضعیت روحی و روانی مناسبی نداشت، علت قتل اختلافات خانوادگی عنوان شد.

بدین ترتیب پرونده‌ای با همین موضوع تشکیل شد و با دعوت از مقام قضایی و پزشکی قانونی، بررسی صحنه جنایت در دست اقدام قرار گرفت.

 

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.