سر و صدای بی سابقه غرب در مورد ربوده شدن سردار سابق سپاه

طی روزهای اخیر و پس از اعلام خبر ربوده شده عسگر، سردار بازنشسته سپاه و معاون وزیر دفاع دولت خاتمی، منابع مختلف غربی مدعی همکاری او با سیستم های اطلاعاتی غرب شده اند.عسکری‌ از سرداران‌ پیشین‌ سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب‌ اسلامی‌ ایران‌ ‌ اخرین‌ بار روز هفتم‌ فوریه‌ گذشته‌ در هتل‌ قیلان‌ استانبول‌ دیده‌ شده‌ بود‌.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری «انتخاب»، فاکس نیوز وابسته به محافظه کاران تندرور در آمریکا در گزارشی ادعا کرد که «عسگری به آمریکا پناهنده شده است»

این تلویزیون به نقل از برخی منابع که اسمی از آن نبرده می گوید «عسگری از سال 2003 برای غرب جاسوسی می کرده است»

یکی از مقامات ارشد آمریکا ضمن راز آلود خواندن فرار عسگری به «فاکس‌نیوز» گفت: عسگری در اختیار «سیا» نیست

«فاکس‌نیوز» در ادامه گزارش خود، اخبار مربوط به قتل رساندن عسگری را تکذیب کرده و نوشته است: عسگری به خاطر آن فرار کرده است که می دانست آمریکا به ایران حمله می کند.

همچنین تایمزآنلاین که اطلاعات عسگری را «معدن طلا» خوانده، ضمن «جسورانه خواندن فرار عسگری از ایران»، نوشته که وی از طریق دمشق به وسیله آژانس های اطلاعاتی غربی و پس از قطعی شدن احتمال لو رفتن وی، صورت گرفته است.

این روزنامه همچنین مدعی شده که در حال حاضر هیچ یک از خانواده ی 10 نفره ی وی در ایران نیستند: «عسگری 2 پسر و یک دختر و چندین نوه دارد که آنها و حتی 2 عروس وی نیز ایران را ترک کرده اند. در حالی که مقصد نهایی آنان مشخص نیست.»

این در حالی ست که برخی منابع ایرانی خبر از حضور اعضای خانواده وی در تهران می دهند.بنابراین گزارش، خانواده ی عسگری، پیگیر جدی ربوده شدن این سردار سپاه هستند.

«اکونومیست» نوشت: یک روزنامه ترکی از تماس همسر وی و ابراز نگرانی او خبر داده، اما مقامات ایرانی این امر را رد کرده‌اند.

یک روز نامه صهیونیستی می نویسد: ایران از سه تماس تلفن همراه او اطلاع دارد که پس از رسیدن به ترکیه، دو بار با ایران و یک بار با مصر تماس گرفته است.

از سوی دیگر، روزنامه فرا منطقه ای «الشرق الاوسط» طی گزارشی مدعی شد که «عسگری با یک سری مدارک سری به آمریکا رفته است»

وزیر امور خارجه ایران و رییس پلیس ایران، خواستار کمک ترکیه در یافتن عسگری شده اند. هر چند روزنامه «دیلی‌تلگراف» احتمال داد که عسگری توسط اسرائیلی‌ها ربوده شده که البته در ارتباط با گم شدن «ران آراد»، خلبان ارتش اسرائیل باشد!

این روزنامه مدعی شد: ربودن عسگری، برای معامله با حزب‌الله بر سر انتقال آراد به ایران در ازای مبلغ زیادی پول بوده است.

همچنین رسانه های که مدعی فرار عسگری از ایران هستند، معتقدند «این سردار سپاه از مخالفات جدی دولت احمدی نژآد است و پس از روی کار آمدن دولت اوی، عسگری از مناصب دولتی کنار گیری کرده است»


به نوشته «جروزالم‌ پست‌»، عسگری از سال ها پیش با موساد همکاری می کرده است.
یکی از مقامات سابق سیا می گوید: عسگری از مهره های جدی سپاه پاسداران در حمایت از حزب الله بوده است.

به گفته ی یک مقام موساد، اسراائیل سالها عسگری را دنبال می کرده، به ویژه از اواخر دهه 80 میلادی که وی فرمانده نیروهای سپاه در لبنان بود.

وی ادعای این مقام سازمان سیا، در سال‌های دهه 1980 و 1990 عسگری مسئول سپاه پاسداران ایران در لبنان و از بنیانگذاران مهم حزب‌الله بوده است و در لبنان زندگی می‌کرد؛ بنابراین، اگر چیزی برای دادن به غرب داشته باشد، باید در مورد تروریسم و شبکه حزب‌الله در لبنان باشد.

واکنش ایران
سید محمدعلی حسینی، سخنگوی وزارت خارجه درمطالب مطرح شده درباره علیرضا عسگری معاون علی شمخانی وزیر سابق دفاع در برخی رسانه‌ها را قابل اعتماد ندانست.

به گزارش خبرنگار «انتخاب»، حسینی این مطلب را زمانی مطرح کرد که خبرنگاری از وی پرسید: آیا موضوع همکاری عسگری با نیروهای امنیتی آمریکا صحت دارد؟

سخنگوی وزارت خارجه با یادآوری این نکته که عسگری از نیروهای بازنشسته وزارت دفاع است که به امر تجارت مشغول بوده گفت: وی چندی پیش به دمشق سفر کرده و پس از آن راهی ترکیه شده و در آنجا مفقود شده است.

حسینی با اشاره به اینکه خانواده عسگری به بخش کنسولی وزارت خارجه مراجعه و خواستار پیگیری وضع وی شده‌اند، گفت: بخش کنسولی نیز از طریق سفارت ترکیه در تهران و سفارت ایران در آنکارا و سرکنسولگری ایران در استانبول موضوع را پیگری کرده‌اند و پلیس اینترپل نیز در این زمینه فعال شده است.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه از طریق مجاری رسمی درحال پیگیری وضع عسگری هستیم، گفت: اخیرا نیز برای پیگری موضوع، هیاتی به ترکیه اعزام شد و ما منتظر پاسخ مسوولان ترکیه در این زمینه هستیم.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.