متن نامه پدراحمد اطبی به هاشمی شاهرودی
+0
رأی دهید
-0
محمد باقر باطبی پدر احمد باطبی دانشجوی زندانی سیاسی در نامه ای به هاشمی شاهرودی رییس قوه قضاییه با تشریح وضعیت نگران کننده فرزندش حواستار رسیدگی شاهرودی به وضعیت احمد باطبی شد. متن این نامه بدین شرح است:
ریاست محترم قوه قضاییه
سلام علیکم
می خواهیم با شما سخن بگوییم و برای نجات پسر عزیزمان احمد باطبی استمداد بطلبیم. خواهش می کنیم برای نجات پسرمان احمد ما را یاری کنید. این انتطار یک پدر و مادر از شما است. احمد مانند فرزند شما است، برای نجات جان فرزنداتان کاری کنید.
فرزندم احمد در تیر ماه 1378 دستگیر شد. بارها مورد شکنجه قرار گرفت. جریان این شکنجه ها توسط هیات ویژه ای که در سال 1379 از طرف جنابعالی مسئول پیگیری این موضوع شدند نیز مورد تائید قرار گرفت. او در ابتدا با محاکمه ای که بیش از سه دقیقه به طول نیانجامید به اعدام محکوم شد. با دستگیری و صدور حکم اعدام برای فرزندمان معنا و روال زنده گی ما دگرگون شد. من و مادر احمد دیگر شب و روز نداشتیم. گویا این زنده گی ما بود که به پایان رسیده بود. فقط یک هدف داشتیم و آن نجات فرزندمان از اعدام. پس از تلاش های بسیار و طالقت فرسا، پس از ارسال نامه های متعدد به سازمان های حقوق بشری و ملاقات با مسئولین دولتی پرونده احمد مجددا بازبینی شد و حکم اعدام به 15 سال زندان تغییر کرد. ما از این که فرزندمان از اعدام نجات یافته است شادمان بودیم، اما از این که باید شاهد این باشیم که احمد بهترین دوران زنده گی اش را در گوشه ی زندان سپری کند، غمی جانکاه وجودمان را می فشرد.
روزها و سال ها سپری می شد وما برای آزادی فرزندمان از هیچ تلاشی فروگذار نمی کردیم. بری آزادی او از همه گان تقاضای کمک کردیم. به سراغ هر نهاد و هر مقام دولتی رفتیم. هر روز شاهد آن بودیم که فرزندمان بیش از پیش نشاط جوانی اش را از دست می دهد و وضعیت جسمی و روحی اش به تحلیل می رود. بارها تجدید محاکمه کردیم اما بی نتجیه ماند. نامه های بسیار نوشتیم، بارها مراجعه کردیم اما بی ثمرو به ما گفتند که حق دفاع و اعتراض نداریم. به مقام رهبری، به رئیس جمهور وقت، به کمیسیون اصل 90 و دیگران بسیاری نامه نوشتیم، اما فایده ای نبخشید.
آیت ا.. شاهرودی
فرزندم هیچ جرمی مرتکب نشده است. او می خواهد به دامان خانواده باز گردد. زنده گی خانواده گی او دچار تنش ها و ناکامی های بسیار شده است. می خواهد به زنده گی خانواده گی اش سامان ببخشد. بعد از گذشت هشت سال جسم و روحش دیگر طاقت زندان ندارد. او وضعیت مناسبی ندارد. از شما بزرگ وار خواهان آنیم که موجبات آزادی او را فراهم آورده و در سالی که با نام پیامبر رحمت اللعالمین مزین گردیده است پدر و مادری پیر و بیمار و ناتوان را خشنود سازید. حال که در آستانه نوزور هستیم آزادی فرزند دلبند می تواند بزگترین عیدانه ای باشد که در عمر خویش دریافت کرده ایم. ما را نا امید نسازید
با تقدیم احترام
محمد باقر باطبی پدر احمد باطبی