خواب ۷ ساله؟
زنی که در نوامبر 2000 به حالت گیاهی فرو رفت این هفته بیدار شد با اعضای خانواده خود و یک شبکه تلویزیونی محلی صحبت کرد و سه روز بعد یعنی روز چهرشنبه(دیروز) بار دیگر به خواب رفت.
به گزارش اسوشیتدپرس از کلرادو اسپرینگز، کریستا لیلی روز یکشنبه به مادرش گفت «حالم خوب است» این نخستین کلمات او در مدت هشت ماه گذشته بود. او پیشتر 4 بار دیگر برای مدت های کوتاه بیدار شده بود.
لیلی به تلویزیون محلی KKTV نیز گفت: فکر می کنم شگفت آور است. این مرا خوشحال می کند. او همچنین چلسی – کوچکترین دخترش را که حالا 12 ساله است – و سه نوه اش را دید.
کریستا گفت: بزرگترین مشکلش یادگرفتن دوباره حرف زدن است. او اگرچه سال ها است با یک لوله تغذیه می شود ، گفت برای خوردن مشکلی نداشته و کیک خورده است.
دکتر راندل بیورک پزشک متخصص اعصاب او گفت نمی تواند توضیح بدهد کریستا چرا وچگونه بیدار شد.
حالت گیاهی شبیه بیهوشی و حالت اغما است اما چشمان کریستا همیشه باز است. بیورک گفت تا حالا هرگز کیفیت بیدار شدن مشابه کریستا ندیده است. او گفت کریستا ممکن است باز هم بیدار شود.
مادر کریستا پس از خوابیدن دوباره او گفت: خدای مهربان به من فهماند که حال او خوب است. خدا هر چند یک بار او را به ما پس می دهد و من از این بابت شکرگذارم.