زن متهم به همسرکشی منکر قتل شد
زنی که متهم به قتل عمدی همسرش با ضربات چاقو در تهرانپارس است صبح امروز در جلسه بازجویی منکر اتهام خود شد
ساعت 13 دیروز، مأموران کلانتری 126 تهرانپارس از طریق تماس تلفنی مرکز فوریتهای پلیسی 110 از وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در خیابان عادل تهرانپارس مطلع شده و سریع خود را به محل حادثه رسانند.
مأموران در محل با جسد مردی حدوداً 37 ساله با چهرهای خونآلود که در سینهاش زخم عمیقی بود و روی زمین افتاده روبهرو شدند. در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد، مقتول قبل از فوت، خود را به در منزل همسایهاش رسانده و گفته، همسرم مرا با چاقو زده است.
در این میان پلیس با هماهنگی محمد حسین شاملو بازپرس کشیک قتل تهران منزل مقتول را باز کرده و در داخل حیاط با مقداری خون که روی زمین ریخته بود، روبهرو شدند.
در بررسیهای بعدی از صحنه جرم یک قبضه کارد آشپزخانه که خونآلود بود در آشپزخانه کشف شد. همچنین وضع خانه کاملاً به هم ریخته و تعدادی ظروف شکسته شده بود.
پس از بررسیهای مقدماتی همسر مقتول به عنوان نخستین مظنون به قتل دستگیر و با تشکیل پروندهای در اختیار مأموران دایره دهم پلیس اگاهی تهران قرار گرفت.
متهم 27 ساله به نام زهره صبح امروز برای بازجویی به شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران آورده شد که در طول تحقیقات منکر قتل همسرش شد.
زهره به بازپرس شاملو گفت: حدود 11 سال قبل با همسرم به نام علی ازدواج کردم. از همان ابتدا ما با هم اختلاف داشتیم اما از حدود سه سال قبل با اعتیاد همسرم به مواد مخدر این اختلافات شدت گرفت. علی تعادل روانی نداشت هر وقت عصبانی میشد من و فرزندانم را کتک میزد و وسایل خانه را میشکست.
زن جوان در خصوص روز حادثه گفت: دیروز همسرم خواب بود و من در حال صحبت کردن با تلفن بودم. او وقتی از خواب بیدار شد به بهانه اینکه صدای من هنگام صحبت کردن با تلفن بلند بود شروع به داد و فریاد کرد. علی بعد به سمت من حملهور شد و شروع به کتک زدنم کرد.
او برای اینکه مرا بترساند چاقویی برداشت و با دسته آن چند ضربه به سرم زد. من از دستش فرار کرد او به دنبالم آمد که در این هنگام چاقو از دستش به روی زمین افتاد.
علی سپس از آشپزخانه چاقوی دیگری برداشت. چاقو را به سمتم گرفت که بالشت مبل را مقابلش گرفتم و چاقو در آن فرو رفت.
در جریان درگیری لوسترخانه افتاد و شکست. من با چاقو به همسرم ضربه ای نزدم و جراحتهای روی بدن او را من نزدم.
وی در پایان گفت: فکر می کنم همسرم به خاطر افتادن بر روی شیشهها دچار جراحت شده است. بعد از اینکه متوجه جراحت او شدم به پلیس و اورژانس زنگ زدم.
قاضی شاملو پس از بازجویی از متهم او را با قرار قانونی برای تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار داد.