کشف اجساد ماموران ربوده شده پلیس عراق

وزارت کشورعراق اعلام کرده است اجساد ۱۴ مامور پلیس ناپدید شده را کشف کرده است. یک گروه اسلامگرای سنی مسئولیت ربودن آن ماموران را برعهده گرفته بود.
ماموران نیروی ضربت پلیس عراق
پلیس عراق به تشکیل جوخه های مرگ علیه افراد اهل تسنن متهم است

۱۴عضو واحد ضربت پلیس عراق روز پنجشنبه ۱ مارس پس از ترک پایگاه خود در استان دیاله، در شمال بغداد، ناپدید شده بودند.

به گفته مقام های وزارت کشور عراق، اجساد این افراد روز جمعه ۳ مارس در حوالی شهر بعقوبه در ۵۰ کیلومتری شمال بغداد کشف شده است.

"دولت اسلامی عراق"، یک گروه سنی مخالف دولت مرکزی عراق، پیشتر اعلام کرده بود ۱۸ کارمند وزارت کشور را به گروگان گرفته است.

ماموان پلیس با اتومبیل های شخصی از پایگاه خود خارج شدند اما هیچگاه به مقصد نرسیدند. تلاش اعضای خانواده ناپدیدشدگان برای تماس با تلفن همراه آنان به جایی نرسیده بود.

این گروه در اطلاعیه اش در اینترنت اعلام کرده بود آن اقدام را در تلافی به "جنایت های پلیس علیه سنی ها" از جمله "تجاوز جنسی به یک دختر سنی" انجام داده است.

در تحولی دیگر، ۱۰ نفر روز جمعه در جریان بمبگذاری در شهرک صدر بغداد جان خود را از دست داده اند. پلیس عراق اعلام کرده است شورشی ها دو بازیکن تیم فوتبال شهر رمادی، واقع در غرب عراق، را به قتل رسانده اند.

"تلافی تجاوز جنسی"

زن سنی مدعی تجاوز جنسی
زن سنی مذهب میگوید ماموران پلیس به وی تجاوز کردند

پایگاه اینترنتی متعلق به اسلامگرایان تصاویری از هجده مرد را که چشم های آنان بسته شده بود انتشار داده است که برخی از آنها اونیفورم بر تن داشتند.

بیانیه منتشر شده در سایت اینترنتی می گوید این عملیات واکنشی به "اقدام این مرتدین در جنگ با اهل سنت است که آخرین مورد از این نوع اعمال ماموران خائن تجاوز به یکی از خواهران ما بوده است."

ماه گذشته، یک زن سنی مذهب گفت هنگامی که به ظن ارتباط با شورشیان در بازداشت بوده است، ماموران امنیتی به وی تجاوز کردند.

در پی این ادعا، چند تن از ماموران پلیس بازداشت شدند اما نخست وزیر عراق اعلام کرد معاینات پزشکی نشان داده اظهارات شاکی صحت نداشته و بازداشت شدگان آزاد شده اند.

وی برخی "گروه های خاصی" را - که ظاهرا اشاره ای به احزاب سنی مذهب بوده - متهم کرد که با پخش داستان های ساختگی می کوشند نیروهای امنیتی دولتی را بدنام کنند.

در مقابل، برخی از مقامات عالیرتبه سنی مذهب گفته اند ادعای زن عراقی درست بوده و دفتر نخست وزیر را به اقدامی شتابزده متهم کرده اند.

یکی از سیاستمداران سنی گفته است این زن شیعه است

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.