ادعای ناپدید شدن معاون سابق شمخانی در ترکیه

چند شهروند ترک، یکی از اتاق‌های هتل «گیلان» را برای سردار عسگری رزرو کرده و هزینه آن را هم پرداختند اما از آن زمان تا کنون، دیگر خبری از وی به دست نیامده است... در جلسه دستگاه‌های امنیتی ترکیه با هیأت ایرانی، احتمال دخالت موساد و سیا در ناپدید شدن این مقام ایرانی مطرح شد

 حالی که «بازتاب» پیش از این از تهیه فهرست بیست نفره توسط «سیا» برای ربایش مقامات ایرانی خبر داده بود، روزنامه «الوطن» عربستان امروز از ناپدید شدن معاون سابق علی شمخانی در وزارت دفاع خبر داد.

هرچند اخبار و شایعاتی درباره ربودن علیرضا عسگری در برخی محافل ایران پیچیده بود، هیچ مقام رسمی تاکنون در این‌باره اظهارنظری نکرده بود.

روزنامه سعودی «الوطن» از ناپدید شدن یکی از مقامات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در استانبول خبر داد.

به نوشته «الوطن»، کارشناسان اطلاعاتی ایران و ترکیه، هم‌اکنون در حال تحقیقات مشترک درباره ناپدید شدن سردار علیرضا عسگری، از مقامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران هستند که گفته می‌شود مسئولیت‌‌های سری مهمی را در این وزارتخانه بر عهده داشته است.

به نوشته «الوطن»، سردار عسگری 63 ساله، هجدهم بهمن‌ ماه سال جاری، دمشق را به مقصد استانبول ترک کرد و پس از ورود به این شهر در هتل «گیلان» اقامت گزید.

به گزارش خبرگزاری فارس، «الوطن» می‌افزاید: چند شهروند ترک، یکی از اتاق‌های هتل «گیلان» را برای وی رزرو کرده و هزینه آن را هم پرداختند، اما از آن زمان تا کنون، دیگر خبری از سردار عسگری به دست نیامده است.

ایران عکس و شماره تلفن‌ همراه این مقام ایرانی را در اختیار دستگاه امنیتی ترکیه قرار داده، اما این اطلاعات نیز نتوانست به پیدا شدن سرنخی از وی کمک کند.

در پی برگزاری جلسات فشرده بین مقامات وزارت خارجه ترکیه و مسئولان دستگاه امنیتی این کشور، آنکارا از تهران خواست برای یافتن سرنخی از این مقام مسئول با دولت این کشور همکاری کند که در همین ارتباط، یک هیأت امنیتی از تهران به آنکارا اعزام شد.

به نوشته «الوطن»، دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ترکیه در دیدارهای خود با این هیأت ایرانی، سؤالاتی را در زمینه برخی مسائل مبهم از جمله مأموریت سردار عسگری در دمشق و موضوعاتی که وی معمولاً در وزارت دفاع پیگیر آنها بوده است، مطرح کردند.

در این جلسه، همچنین احتمال دخالت دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در ناپدید شدن این مقام ایرانی مطرح شد که همچنان در دست بررسی است.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با «بازتاب» اظهار داشت: هرچند برخی اطلاعات مندرج در گزارش روزنامه عربستانی ممکن است صحیح باشد، اما قطعا بخشی از ادعاهای «الوطن» نادرست است

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.