مردی همسر و دختر ۲ ساله اش را کشت

مردى که در اقدامى جنون آمیز همسر و دختر ۲ساله اش را در روستاى جفال شادگان به قتل رسانده و متوارى شده بود، دستگیر شد.

ساعت ۳۰: ۲۱ روز۲۳ همین ماه ساکنان روستاى جفال شادگان متوجه فریادهاى زنى شدند که تقاضاى کمک داشت.پس از دقایقى که صداى این زن جوان قطع شد، روستائیان باتوجه به سابقه اختلاف این زن و شوهر ۲۵ ساله به گمان این که آنان مطابق همیشه با هم جرو بحث کرده اند و پس از دقایقى اختلاف شان پایان گرفته است، به تقاضاى زن جوان پاسخى ندادند.این درحالى بود که یکى از روستائیان لحظاتى بعد، مرد همسایه را دید که به صورت پنهانى از خانه خود خارج شد.مرد همسایه پس از آن از همسرش خواست که به دلجویى زن جوان همسایه برود. این زن بعد از این که پاى به خانه عزیزه - زن همسایه - گذاشت درحالى که از دیدن صحنه اى که در این خانه روستایى اتفاق افتاده بود، شوکه شده بود با فریادهاى خود پرده از راز جنایت برداشت.با تماس اهالى روستاى جفال، مأموران کلانترى با دستور قیومى - جانشین دادستان شادگان - بلافاصله وارد عمل شدند.چعباوى - بازپرس جنایى شادگان - پس از حضور در محل جنایت متوجه شد که علاوه بر جسد عزیزه جسد دختر ۲ ساله آنان به نام سوسن نیز در محل جنایت قراردارد. تحقیقات ویژه درباره علت این جنایت آغاز و اجساد این مادر و کودک با دستور بازپرس به پزشکى قانونى ارسال شد تا علت جنایت روشن شود.همچنین باتوجه به فجیع بودن جنایت، قیومى دستورهاى ویژه اى را براى دستگیرى متهم فرارى صادرکرد.یک گروه از مأموران بلافاصله تحقیقات خود را براى دستگیرى متهم آغاز کردند و در شاخه دیگرى مأموران به بازجویى از نزدیکان متهم و مقتول پرداختند. در این بازجویى ها روشن شد که متهم از مدت ها قبل با همسرش عزیزه دچار اختلافهاى شدید خانوادگى بوده است.

> دستگیرى متهم
ساعت ۱۰ صبح ۲۴ بهمن ماه درحالى که ۱۲ ساعت از جنایت مى گذشت متهم به قتل، زمانى که قصد داشت از شادگان خارج شود، دستگیر شد.
وى پس از دستگیرى درمورد انگیزه اش براى ارتکاب جنایت گفت: از زمان ازدواج با همسرم دچار مشکل بودم. او مدام مرا تحقیر مى کرد و با توهین هایش نسبت به من و خانواده ام، اعصابم را به هم مى ریخت.وى افزود: از دست این کارهایش خسته شده بودم. شب جنایت درحالى که او دوباره شروع به توهین کرده بود، تعادل روحى ام را ازدست داده و به سمت او حمله کردم. درحالى که از او مى خواستم به حرف هایش پایان دهد او به این کارش ادامه مى داد. اسلحه را برداشتم و با قنداق آن به سرش ضربه زدم.متهم ادامه داد: وقتى دیدم هنوز نمرده است به طرفش رفته و او را خفه کردم. بعد از آن دختر ۲ ساله ام را دیدم. سوسن با گریه به طرفم آمد. او را درآغوش گرفتم ولى چون مى دانستم به اتهام قتل دستگیر و زندانى مى شوم، نمى خواستم که او تنها بماند. براى همین دخترم را هم به قتل رساندم.با این اعترافهاى، متهم با دستور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد و تحقیقات تکمیلى در این باره ادامه دارد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.