جزییات جنایت ارتباط پنهانی در جاده روستایی
پس از گذشت 3روز از ماجرای قتل مردی که با نقشه همسرش در روستای شهرستان میاندوآب به قتل رسیده بود، روز گذشته از سوی پلیس آگاهی عامل اصلی این جنایت دستگیر شد.
به گزارش جام جم با کشف جسد مردی به نام کریم در جاده روستای حاجی بهزاد در شهرستان میاندوآب از سوی یکی از ساکنان روستا، ماموران انتظامی و بازپرس ویژه قتل با عزیمت به محل ، تحقیق در این زمینه را آغاز کردند و با سرنخ هایی که در ارتباط با این جنایت به دست آوردند، همسر مقتول به نام لیلا را به عنوان مظنون این جنایت دستگیر کردند.
لیلا ابتدا منکر جنایت و اطلاع از قتل همسرش شد، اما در ادامه و پس از مشاهده دلایل و مدارک جرم عنوان کرد من و فردی به نام سیروس به یکدیگر علاقه داشتیم و می خواستیم با هم ازدواج کنیم ، اما همسرم مانع از این خواسته بود.
وی افزود: سرانجام با طراحی نقشه قتل همسرم ، سیروس او را به قتل رساند و جسدش را در جاده روستا رها کرد.
به دنبال این اعترافات ، در مرحله بعدی سیروس دستگیر و در تحقیقات اعتراف کرد: از چندی پیش با لیلا به صورت پنهانی ارتباط داشتم و با وجود اصرار او مبنی بر قتل شوهرش ، من هیچ نقشی در این جنایت نداشتم و تصور می کنم این جنایت از سوی مرد دیگری به نام اباذر که با لیلا ارتباط دارد به قتل رسیده باشد. به دنبال این اظهارات دستور قضایی لازم صادر و اباذر در یک اقدام ضربتی دستگیر شد.
متهم در تحقیقات مقدماتی گفت : لیلا و کریم (مقتول) از چندی پیش با هم اختلاف داشتند و او از شوهرش بشدت متنفر بود.
متهم افزود: لیلا از من می خواست تا شوهرش را به قتل برسانم ، به همین دلیل با طراحی یک نقشه به همراه لیلا در روز حادثه به سراغ همسرش در محل کار او که در جاده روستایی قرار داشت ، رفتیم.
متهم اضافه کرد: هنگامی که او مشغول گفتگو با همسرش شد، با چوب به او حمله کردم و از پشت چند ضربه به او زدم و زمانی که نقش زمین شد، از محل متواری شدیم.
با دستور قضایی تحقیق در این زمینه ادامه دارد.