استمنا وخطرات آن!!

استمنا وخطرات آن

استمنا یاهمان تضییع نیروی جنسی یکی از بزرگترین بلایای جنسی است و خطرات جسمی و روانی فراوانی دارد که دور از تصور افرادی است که به این گناه کبیره معتاد هستند وبا دست خود روح و جسمشان را به تباهی می کشانند. بسیاری از خطرات استمنا درآینده گریبانگیر شخص خواهند شد و افراد معتاد به این کار باید هر چه زودتر دست به کار بشوند واقدام به ترکاین عادت زشت کنند .درزیر به گوشه ای از خطرات استمنا اشاره شده است :


1)تضعیف سیستم عضلات – کاهش رشد عمومی بدن و تضعیف قوا وسستی – ضعف مثانه و ضعف مجرای ادرار –زردی و پریدگی رنگ چهره – بروز جوش کروک – ضعف حافظه – دشواری در مطالعه فقدان اعتماد به نفس – نزدیک بینی - خسته کردن مراکز عصبی ستون فقرات - نقصان قوه ی رشد بیضتین – صدمه زدن به سیستم مغز .
2) از کار انداختن عادت نیروی جنسی وبالاخره فقدان کامل میل جنسی .
3) عملکردهای داخلی را مختل وعمل هضم غذا را تضعیف کرده و به کیفیت خون آسیب می رساند.
4) خجالت کشیدن هنگام برخورد با افراد مخصوصا با جنس مخالف .
5)استمنا ازدواج را با مشکل روبرو می سازد وگاهی منجر به تولد نوزادان معلول وحتی موجب نازایی برای هر دو جنس می شود .
6) استمنا موجب تلف شدن منی می شود . تحقیقات نشان داده است که حدود 60 قطره خون در بدن انسان مصرف می شود تا یک قطره منی تشکیل شود .
7) آن چنان التهابی در ارگانها وغددمختلف جهاز تناسلی به وجود می آوردوچنان از قوه ی آنها می کاهد که باعث تولید بیماری دوالی و بزرگ شدن پروستات والتهاب مجرای ادرار می شود .
8) تکرار آن به قدری بدن را تضعیف می کند که باعث بروز هر گونه میکروبی که سر راهش باشد می شود و در بسیاری موارد دیده شده که استمنا منجر به مرگ فرد شده است .
9) پلک زدن مداوم – سوت زدن گوش - ریختن مو پیش از هنگام -تنفس کوتاه و خروج ناهماهنگ خون از قلب پیری زودرس - ضعف مفاصل - لرزش دست - زشتی چهره و از بین رفتن طراوت صورت - ضعف چشم وبینایی - سائیدگی پروستات و مجرای ادرار و ابتلا به مشکل پروستات ، مجرا ، مثانه ...
10)استمنا موجب امراضی مثل واریکوسل - هیدروسل - تومور های خوش خیم میشود.
11) اختلال در مخچه (‌ پشت مغز نزدیک گردن )‌ بخاطر ضعف دستگاه پاراسمپاتیک که در نتیجه اثر منفی روی دستگاه هاضمه ، کبد ، ورود و خروج خون قلب ، و الی ماشالله ...
12) عامل افسردگی ، پریشانی ، اضطراب ، ناپایداری و احساسات مفرط ...
و …. …… .. …………. الی آخر
براى درمان ( استمنا ) چه باید کرد؟
در ذیل دستورالعملهاى مورد نظر ارائه مى‏گردد اما آنچه باعث نجات و رسیدن به سعادت است همانا عزم راسخ و جدیت و پشتکار دقیق و کامل شما است که میتواند کارساز واقع شده و شما را به مقصود برساند و الا به صرف بیان دستورالعمل و ارائه خدمات مشاوره‏اى مشکلى حل نشده و نخواهد شد. البته بى‏تردید قبل از تمام اسباب طبیعى حضرت حق یاور شما خواهد بود و با استعانت از خداوند منان و عزم راسخ به استقبال از دستورالعمل‏ها مى‏رویم: 1- سعى کنید همیشه پیش از خواب مثانه خود را تخلیه کنید و شب‏هاى به خصوص غذایى سبک میل کنید.
2- هرگز شکم خود را بیش از حد معمول پر نکنید بلکه تا چند لقمه دیگر که جاى دارید دست بکشید.
3- از پوشیدن لباس‏هاى تنگ و چسبان (به خصوص لباس زیر این‏چنینى) اجتناب ورزید.
4- هرگز فکر گناه را به ذهن خود راه ندهید و از تصور و تخیل امور جنسى و شهوانى سخت پرهیز کنید.
5- از خواندن، شنیدن، نگاه کردن به امور و تصاویر شهوت‏آفرین دورى کنید.
6- از خوردن مواد غذایى محرک مانند: خرما، پیاز، فلفل، تخم‏مرغ و غذاهاى چرب اجتناب و یا به حداقل اکتفا نمایید.
7- از نگاه کردن و دست‏ورزى به اندام جنسى خود پرهیز کنید.
8- هرگز به رو نخوابید.
9- هیچ‏گاه تنها در یک مکان نباشید تا فرصت و زمینه گناه از بین برود.
10- براى تخلیه انرژى زاید بدن به طور منظم و زیاد ورزش کنید.
11- هیچ‏گاه بیکار نباشید و همیشه براى مشغول ساختن خود به فعالیتى مطلوب و مثبت برنامه داشته باشید.
12- روزه مستحبى بگیرید و اگر قادر نیستید، روزه تربیتى بگیرید یعنى به کمترین مقدار غذا و کم‏حجم‏ترین نوع غذاها اکتفا کنید و وعده غذایى خود را کم کنید.
13- هرگز به نامحرم نگاه نکنید، حتى اگر به ارتباط کلامى با آنها مجبور باشید.
14- با جنس مخالف رفتار متکبرانه داشته باشید، هرگز با روى باز و نرمى با آنها برخورد نکنید.
15- هرگاه افکار جنسى به ذهن شما وارد شد خود را تنبیه کنید. مثلاً با بستن یک کش به مچ دست خود و کشیدن و رها کردن آن به خود هشدار دهید.
16- به بدى گناه و عواقب آن بیاندیشید و تا زمانى که به گناه آلوده نشده‏اید بیشتر در فکر زیان‏هاى خطرات، آبروریزى و عقاب آن باشید.
17- هرگز از رحمت خدا مأیوس نباشید.
18- به محض لغزش فوراً توبه کنیدو سعى کنید که دیگر تکرار نشود.
19- قرآن زیاد بخوانید و در معانى آیات آن تفکر کنید.
20- در مجالس مذهبى، دعا و توسل و موعظه زیاد شرکت کنید.
21- از کتبى که جنبه موعظه و بیدارگرى قلبى دارد بهره بگیرید و مقید باشید در روز چند ساعت به مطالعه این‏گونه کتب بپردازید. براى مثال مجموعه کتاب‏هاى شهید دستغیب توصیه مى‏شود به خصوص کتاب گناهان کبیره، قلب قرآن، ایمان، قلب سلیم و معاد و. 22- اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زیارت، عبادت و عیادت از نزدیکان و. پر کنید.
23- به معاد و قیامت فکر کنید.
24- ذکر لاحول ولا قوة الا باللَّه را زیاد برزبان جارى سازید.
25- عبادت‏هاى خود مانند نماز و روزه و. را صحیح و دقیق و در اول وقت انجام دهید و در انجام هر چه کامل‏تر و بهتر نماز خود بکوشید و در این مورد از کتاب آداب‏الصلوة امام خمینى بهره بگیرید.
26- از محیطهاى آلوده، سخت دورى کنید و بیشتر وقت خود را در کتابخانه بگذرانید و بى‏علت در خیابان‏هاى آلوده نباشید.
برادر عزیزم مجدداً تکرار میکنیم که سعى در پایبندى به دستورالعملها است که مفید خواهد بود، لذا تلاش کنید که کاملاً دقیق و صحیح به آنها عمل کنید. اما باید خاطرنشان سازیم که عوارض استمناء خیلى زیاد است و آنچه شما در لابلاى نامه خود اشاره کرده و برشمرده‏اید از عوارض زشت و منفى این عمل پلید است، مثلاً عدم تمرکز حواس، پرخاشگرى، عصبانیت زود و سریع، تار شدن چشمان، کاهش دقت، لرزش دست‏ها و. جملگى از عواقب زشت این عمل است که در صورت استمرار حتى افکار و روحیات شما را نیز تهدید مى‏کند ولى با پاک ساختن رفتار خود از آن عمل زشت این عوارض منفى نیز از بین رفته و فردى پاک و وارسته خواهید شد و از زندگى خود لذت مى‏برید، بنابراین به منظور فرار از پیامدهاى منفى این عمل زشت لازم است هر چه سریع‏تر و کامل‏تر به دستورالعمل‏هاى فوق‏الذکر عمل کنید و دیگر هرگز به سراغ آن عمل نروید. توجه داشته باشید که اگر دستورالعمل‏هاى فیزیولوژیکى فوق مانند شماره‏هاى 1 تا 10 را عمل کنید، دیگر دچار نعوظ صبحگاهى نیز نخواهید شد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.