عکاس ایرانی و جایزه پولیتزر پس از ۲۶ سال
اغلب نوازندگان ارکستر ملل از دانشجویان ممتاز موسیقی و بر پایه سنی زیر ۳۷ سال با قدرت تکنوازی بالا انتخاب شده اند |
مجموعه عکس آقای رزمی اندک زمانی پس از انقلاب اسلامی بهمن 1357 گرفته شده و صحنه تیرباران یازده مرد را در کردستان، واقع در غرب ایران، نشان می دهد.
این عکس ها در همان زمان بدون نام عکاس از سوی یک خبرگزاری پخش شد و جایزه پولیتزر را از آن خود کرد تا تنها موردی باشد که این جایزه معتبر به شخصی که هویتش معلوم نیست، اهدا شود.
اینک، پس از گذشت بیش از ربع قرن، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در مقاله ای مفصل، که با همکاری خود آقای رزمی تهیه شده، هویت برنده جایزه پولیتزر را که سالها به دلیل نگرانی از امنیت جانی وی پنهان بوده، فاش کرده است.
بنا به گزارش وال استریت ژورنال در طی این سالها اشخاص متعددی خود را به عنوان عکاس این مجموعه عکس معرفی کرده بودند، اما این روزنامه نهایتا پس از جسنجوی فراوان به هویت عکاس واقعی پی برد.
آقای رزمی به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است از اینکه در طی این سالها به دلیل ترس نمی توانسته هویت خود را فاش کند، احساس سرخوردگی می کرده است.
وی در توضیح دلایل افشای هویتش به گذشت زمان طولانی از این ماجرا اشاره کرده و افزوده که طاقتش را در برابر کسانی که خود را به دور از واقعیت عکاس این تصاویر معرفی می کردند، از دست داده بوده است.
قرار است این عکاس ایرانی برای دریافت جایزه خود به نیویورک دعوت شود.