سوسک‌های سایبورگ برای عملیات نجات از راه رسیدند

العربیه: دانشمندان ژاپنی یک «سوسک سایبورگ»، نیمی حشره، نیمی ربات ساخته‌اند که کنترل از راه دور دارد، با باطری خورشیدی کار می‌کند، و می‌تواند در عملیات امداد و نجات به انسان‌ها کمک کند.

این حشرات از طریق قطع و وصل جریان برق درون بدن‌شان کنترل می‌شوند، به این ترتیب که هرگاه لازم باشد حشره به سویی منحرف شود، یک جریان الکتریکی به آن سمت بدنش وارد می‌شود، که دست و پاهای آن سمت را از کار می‌اندازد و باعث می‌شود حشره به آن سو برود.

ارتش سوسک‌های سایبورگ پیشتر نیز ساخته شده بودند، اما منبع انرژی لازم و مناسب برای عملیات‌های بلندمدت را نداشتند. تا پیش از این یافتن راهی برای انرژی دادن به سوسک بدون سنگین کردن بیش از حد آن دشوار بود، و اندازه و طول عمر باطری به طرز چشمگیری تحرک این سایبورگ‌های ریز را محدود می‌کرد.

دانشمندان ژاپنی این مشکل را با تولید پنل‌های خورشیدی که به موازات بدن حشره خم می‌شوند، برطرف کردند. این سلول‌های خورشیدی که تنها چهار میکرون ضخامت دارند، به صورت نوارهایی روی شکم حشره قرار می‌گیرند، که به گفته دانشمندان باعث می‌شود حشرات اصلا آنها را حس نکنند.

اما دانشمندان به این پرسش که چرا اصولا به لشکری از سوسک‌های رباتیک نیاز است، پاسخ‌های متفاوتی داده‌اند. مهمترین پاسخ این است که انبوهی از حشرات قابل کنترل از راه دور می‌توانند برای انواع و اقسام مقاصد بشردوستانه مورد استفاده قرار گیرند. مهمترین ویژگی چنین حشراتی این است که می‌توانند به مکان‌هایی بروند که دسترسی به آنها برای انسان‌ها غیرممکن است.

بهترین کارکردی که در حال حاضر برای سوسک‌های سایبورگ متصور است این است که آنها می‌توانند در عملیات جستجو و نجات نقش داشته باشند، و در میان آوار به دنبال بازماندگان کاوش کنند. علاوه بر این، با نظر به توانایی‌ افسانه‌ای حشرات برای زنده ماندن در برابر تشعشعات اتمی و سایر آلودگی‌های خطرناک، آنها می‌توانند مناطق فاجعه‌زده با خطرات زیست‌محیطی را مورد کاوش قرار دهند.
+11
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
    اول باید تحقیق بشه که این کشف با مناجات امام سجاد و داروی کرنای امام موسی همخوانی دارد و گرنه کسانی را در زلزله توسط این سوسکها نجات داده میشن به بهشت نمیروند
    0
    10
    ‌پنجشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.