کودکان در مراکز پناهجویان استرالیا در معرض آزار جنسی قرار گرفته‌اند

پناهجویان تا پایان رسیدگی به درخواست پناهندگی خود مجبور به اقامت در مراکز ویژه هستنددولت استرالیا وجود آزار و تعدی جنسی به کودکان در اردوگاه های مهاجران را تایید کرده است.
 
کن دوگلاس، از مقامات وزارت مهاجرت و مرزبانی استرالیا در گزارشی به کمیته امور مهاجرت سنای این کشور گفته است که در مراکز ویژه نگهداری پناهجویان مواردی از آزار و تعدی جنسی بروز کرده و در چند مورد، کودکان و نوجوانان از قربانیان اینگونه وقایع بوده‌اند.
 
این مقام استرالیایی گفته است که هنوز نمی‌تواند از موارد آزار جنسی و شمار کودکان قربانی آنها آمار دقیقی ارائه بدهد.
پیشتر برخی از رسانه‌های استرالیا گزارش کرده بودند که مقامات دولتی مشغول بررسی ۴۴ مورد آزار و تعدی جنسی نسبت به کودکان طی سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ هستند که پنج مورد با آزار و تعدی به افراد زیر سن شانزده سال در مراکز پناهجویان در جزیره نورو در اقیانوس آرام ارتباط داشته است.
 
روزنامه مورنینگ هرالد سیدنی هم نوشته است که طی دو سال گذشته، ۱۹ گزارش از بروز تعدی و آزار جنسی در "تسهیلات بازداشتگاه" نورو دریافت شده است که پنج مورد آن به کودکان و نوجوانان زیر شانزده سال مربوط بوده است.
روز سه شنبه، مایکل پزولو، مدیرکل وزارت مهاجرت استرالیا، در جلسه ویژه سنای این کشور گفت که در حال حاضر، ۱۲۶ کودک و نوجوان در اردوگاه‌های ویژه پناهجویان اقامت دارند اما کمتر از ۲۰ تن از آنان با احتمال اقامت بلند مدت در این مراکز مواجه هستند. کودکانی که احتمال اقامت بلند مدت آنان در اردوگاه می‌رود از کسانی هستند که والدین یا افراد بزرگسال همراه آنان دارای مسایل قضایی و امنیتی هستند.
جزیره نورو از مکان‌هایی است که پناهجویان پذیرفته شده در آن سکونت خواهند یافتآقای پزولو گفت که گزارش‌های آزار و تعدی جنسی به کودکان در این مراکز به سال ۲۰۰۸ باز می‌گردد.
مقامات وزارت مهاجرت استرالیا گفته‌اند که دولت تمامی تلاش خود را برای انتقال کودکان از این مراکز به کار گرفته است و افزوده‌اند که موضوع تعدی جنسی به کودکان به طور جدی پیگیری می‌شود.
 
در سال‌های اخیر، دولت‌های استرالیا از هر دو حزب اصلی این کشور به خاطر سیاست سختگیرانه نسبت به پناهجویان هدف انتقاد شدید نهادهای مدافع حقوق بشر آن کشور قرار داشته‌اند. به خصوص، تصمیم به انتقال پناهجویان به مراکزی در خارج از سرزمین اصلی استرالیا تا پایان رسیدگی به درخواست پناهندگی آنان انتقاد گسترده مدافعان حقوق بشر و همچنین نهادهای سازمان ملل را به دنبال داشته است.
 
دولت استرالیا پناهجویانی را که با قایق خود را به سواحل این کشور می‌رسانند به خارج از خاک استرالیا انتقال می‌دهد. در صورتی که درخواست پناهندگی این افراد مورد قبول قرار نگیرد، آنان به محل اولیه عزیمتشان بازگردانده می‌شوند.

گزارش کمیسیون حقوق بشر استرالیا شامل نقاشی‌های غم انگیز کودکان در مراکز پناهجویان استمعمولا پناهجویان قایق سوار که اکثر آنان از ایران، افغانستان، سریلانکا و عراق هستند، برای ورود غیرقانونی به استرالیا به اندونزی می روند و از آنجا به امید دستیابی به امنیت یا زندگی بهتر، با پرداخت پول به "قاچاقچیان انسان" با قایق عازم خاک استرالیا می شوند. در طول این سفر دریایی، شماری از پناهجویان جان خود را هم از دست می‌دهند.
 
با افزایش شمار پناهجویان قایق سوار در سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳، دولت وقت استرالیا با اتخاذ سیاست سختگیرانه در مورد پناهجویان، کوشید تا انگیزه این گروه ای پناهجویان را کاهش دهد.
 
براساس سیاست جدید، تمامی پناهجویانی که وارد استرالیا می شوند، به مراکزی در جزایر نورو و پاپوا گینه نو انتقال می‌یابند و کسانی که تقاضای آنان پذیرفته شود، اجازه اقامت در همین جزایر یا در کشور کامبوج را خواهند یافت. دولت جدید استرالیا همچنین سیاست "یدک کشی" قایق‌ها را نیز به اجرا گذاشته که شامل بازگرداندن قایق‌های حامل پناهجویان از میانه راه است.

شعار "نورو را ببندید" در تظاهرات مخالفان سیاست مهاجرتی دولت در سیدنیجزیره نورو در اقیانوس آرام یک کشور مستقل با حدود ده هزار جمعیت است و پاپوا گینه نو، شامل بخش شرقی جزیره گینه نو نیز کشوری با بیش از هفت میلیون جمعیت است. بخش شرقی جزیره گینه نو به اندونزی تعلق دارد. کشور کامبوج نیز پذیرفته است به تعدادی از پناهجویان تایید شده در استرالیا اجازه اقامت بدهد.
 
سیاست جدید استرالیا بر این فرض استوار است که پناهجویان صرفا به خاطر فرار از ناامنی آزار و اذیت بی مورد، از وطن خود گریخته‌اند و با بهبود شرایط در کشورشان، به وطن خود باز خواهند گشت بنابراین از اقامت در هر نقطه امنی در جهان استقبال می‌کنند.
 
دو هفته پیش، کمیسیون حقوق بشر استرالیا در گزارشی، ضمن محکوم کردن نحوه رفتار دولت با کودکان پناهجویان و اجبار آنان به اقامت در مراکز ویژه، تعدادی از نقاشی‌های آنان را نیز منتشر کرد که از شرایط ناگوار این مراکز حکایت داشت.
 
در این گزارش که با عنوان "کودکان فراموش شده" منتشر شده آمده است که یک سوم از کودکانی که در این مراکز هستند به عوارض روانی مبتلا شده‌اند تا حدی که به روان درمانی نیاز یافته‌اند. رئیس این کمیسیون گفته است که "هدف جلوگیری از فعالیت قاچاقچیان انسان و ممانعت از مرگ پناهجویان در دریا، توجیه کننده فشار و برخورد غیرقانونی دولت با پناهجویان نیست."
در واکنش به این گزارش، دادستان کل استرالیا گفته است که دولت نتیجه‌گیری این گزارش را قبول ندارد.
+5
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Parsa.Germany - دورتموند، آلمان

    به هر حال نظام سرمایه داری دنیا همیشه در جهت منافع خودش یک سری کشورها رو چپاول می کنه و مردمان بدخت از فقر و نداری دست به مهاجرت می زنند و مسلما زیر فشار و بار روانی اردوگاه ها و مراکز پناهندگان و از روی نادانی و فقر و فلاکت پناه به غریزه جنسی می برند. کودکان و زنانی که قربانی این تجاوزها شدند بعدها باید مسئولیت تربیت نسلی را به عهده بگیرند که از دل اون کارگران جنسی برای کشورهایی استعمارگر تولید می شوند. استرالیا به عنوان کشور مقصد متهم ردیف دوم این ماجراهاست.
    1
    28
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان

    واقعا از استرالیا بدم اومده.
    2
    27
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    ziba shar - استکهلم، سوئد

    حالا چرا ملت میرن استرالیا اونور دنیا .. بیایید همین سوئد خودمون بهتره والا :)
    1
    21
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۳
    mountainman - استکهلم، سوئد
    اینجا تو سوئد هم یک مرد میان سال تو کمپ به یه دختر حدودا نه ساله تجاوز کرد بعد مسئولین اداره مهاجرت هیچ برخوردی نکردن هیچی بعد اونو فرستان به یه کمپ دیگه بعد تو کمپ جدیدم به یه دختر دیگه تجاوز کرد و بعدم همه چی خوابید انگار اتفاقی نیوفتاده
    1
    13
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    parvin55 - مادرید، اسپانیا
    Parsa.Germany - دورتموند، آلمان -به هیچوجه اینطور نیست در اننننن قلاب ۵۷ مگر آمریکایی یا اسراییلی در خیابان عر عر خمینی‌ای امام کرد نه همین ملت همیشه در صحنه---کشورهای چپ هم با ۱۰۰ میلیون کشته از اول تا کنون مثل دین گند زدند---تمام این آشغالهای متجاوز باید به عربستان برگردانده شوند از هر خراب شده که آمده‌اند
    23
    9
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Parsa.Germany - دورتموند، آلمان

    Parvin55 باید بگم از کوزه همان برون تراود که در اوست. شما تو گذشته تاریخی و سیاسی بد جوری گیر کردید و فکر هم نمی کنم که اگر روزی نظام ایران عوض شد شما با این ادبیاتتون جایی برای گلستان کردن ایران داشته باشید. پیشنهادم اینکه ترواشات ذهن پریشان خودتون رو زودتر تصفیه کنید چراکه نسلی که شما تربیتیش کنید نه به درد جامعه دین دار می خورد نه به درد جامعه بی دین نه به درد چپی ها نه راستی ها.
    1
    23
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Humans win - فرایبورگ، سوییس
    [::Parsa.Germany - دورتموند، آلمان::] مرسی خوب گفتی در ضمن جواب اون خانم بی ادب رو هم خوب دادی . این خانم یادش رفته خمینی لجن از فرانسه اومد یعنی اونجا خوب دوره دید بعد آما ده کار فرستادنش ایران الان هم خوب دقت کنین تمام پولهای ایران توی سوییس و اروپا و آمریکا و خلاصه همه جا هست جز ایران . ملا ها مزدور همین سرمایه دارها هستن فقط با این تفاوت که در ظاهر به هم بد و بیراه میگن ولی پشت پرده با هم چیک تو چیک کافه می خورن . ;)
    2
    6
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    مهاجرköln - کلن، آلمان
    ببینید دوستان .مسئله مهجرت و پناهندگی هیچ ربطی به اخوند اشغال نداره.به خدا نن چندین نفر رو میشناسم که از سر سیری و پولداری با ویزا شیک اومدن اینور اعلام پناهندگی دادن و بعد از اقامت دارن به مهین و شهین پز میدن،!!!!
    2
    2
    ‌سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.