دانلود مجموعه کامل کتاب ۱۱ جلدی تاریخ تمدن ویل دورانت


دانلود مجموعه کامل کتاب 11 جلدی تاریخ تمدن ویل دورانت

ویلیام جیمز دورانت (۵ نوامبر ۱۸۸۵ – ۷ نوامبر ۱۹۸۱)، فلسفه‌دان، تاریخ‌نگار و نویسنده آمریکایی است.

بر خلاف دیگر تاریخ‌نگاران که تنها تمرکزشان روی وقایع تاریخی و سیر تمدن بشری بود، وی در اثر خود به عوامل تمدن‌ساز در طول تاریخ نیز توجه می‌کند. در این باره از او نقل‌قولی دارد که چنین است: «تمدن رودی است با دو ساحل». این نقل قول بطور ضمنی به این مساله اشاره دارد که تاریخ‌نگاران اغلب نهایت توجه و دقت خود را صرف رودخانهٔ در جریان تاریخ نموده‌اند که معمولاً پرآشوب و پرهیاهوست و اجازهٔ برداشت‌ها و تفاسیر صحیح را نمی‌دهد. در مقابل او دیدگاه دیگری را مطرح می‌کند که در آن حواشی تاریخ و تمدن -ساحل‌ها- می‌توانند به اندازهٔ خود متن تاریخ مهم باشند. به نظر او، همهٔ مردمانی که در طول تاریخ خانه و مجسمه ساختند شعر سراییده‌اند هم در شکل‌گیری تمدن نقش داشتند. ویل دورانت در کتاب «درس‌هایی از تاریخ» که در سال‌های آخر زندگی خود نوشت، می‌گوید که تاریخ ملت‌ها را باید با توجه به پدیده‌های علمی جدید نوشت.

از جمله آثار شناخته شده وی در ایران می‌توان به دو اثر دیگر یعنی تاریخ فلسفه و لذات فلسفه برگردان دکتر عباس زریاب خویی اشاره کرد. (کتاب تاریخ تمدن او در ایران ۱۱ جلد چاپ شده)

مهم‌ترین اثر او تاریخ تمدن، مجموعه کتابی ۱۱ جلدی است که با همکاری آریل دورانت، همسرش نوشته‌است. وی در این کتاب توانسته‌است با استفاده از آثار مورخان دیگر -از هرودوت تا آرنولد توین‌بی- که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیسته‌اند، مکتب نوینی از تاریخ‌نگاری را بوجود آورد. این مجموعه ناتمام است. دورانت می‌خواست نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهند اما با مرگ هر دو، مجموعه تاریخ تمدن فقط تا جلد یازدهم که اختصاص به دوران ناپلئون دارد پیش رفت.

کتاب‌های یازده جلدی تاریخ تمدن عبارتند از:
مشرق زمین، گاهواره تمدن- یونان باستان- قیصر و مسیح- عصر ایمان- رِنسانس- اصلاح دین- آغاز عصر خرد- عصر لویی- عصر ولتر- روسو و انقلاب- عصر ناپلئون
در ۶ جلد نخست این مجموعه نام ویل دورانت به عنوان نویسنده آمده است و آریل دورانت، همسرش ویراستار است و در جلدهای بعدی هر دو نویسنده هستند.

برای دانلود همه کتابها در یک جلد

برای دانلود کتابها بصورت جداگانه

مشرق زمین، گاهواره تمدن- یونان باستان- قیصر و مسیح- عصر ایمان- رِنسانس- اصلاح دین- آغاز عصر خرد- عصر لویی- عصر ولتر- روسو و انقلاب- عصر ناپلئون

sepherdad - استرالیا - سیدنی
ویل دورانت, یه قصه پردازهست و بیشتر کتابهایش مبتنی بر تخیل شخصی خود اوست. ایشان هیچگاه کتاب تاریخ تمدن را ننوشته بلکه ایشان کتاب داستان تمدن را نوشته The Story of Civilization, فرق داستان با تاریخ اینست که داستان تخیلی است. همانطور که خودش گفته تاریخ از نظر او احساس خودش از انچه دوست دارد هست. او با اسناد و مدارک و فهم منطق زمان بیگانه است.
یکشنبه 26 تیر 1390

odin - بلژیک - انتورپن
بسیار بسیار ممنون. ما رو 100-200 یورو جلو انداختین . بنده کتاب خاطرات اقای منتظری رو خودم یکبار کاملآ اسکن کردم و برای داون لود کردن و تبدیل ان به پی دی اف یکبار تلاش کردم و میدونم چقدر کار سخت و زمانگیری هست. برای همین ارزش کار دوستانیکه این 11 جلد رو اسکن و شر کردن رو خوب میدونم. از همشون ممنونم و دست مریزاد.خسته نباشید.
یکشنبه 26 تیر 1390

سوییس - سوییس - برن
من موقعی که ایران بودم این مجموعه با ارزش را با قیمت تقریبا160000 تومان خریدم ولی متاسفانه نتوانستم با خودم خارجش کنم.حالا از فایل پی دی اف آن استفاده میکنم.دستتون درد نکنه.به همه دوستان پیشنهاد میکنم که حتما دانلودش کنید و آنرا مطالعه بفرمایید.
یکشنبه 26 تیر 1390

سوییس - سوییس - برن
sepherdad - استرالیا - سیدنی . تو به همین راحتی اسم همچین چهره بزرگ و تاریخی را زیر سئوال میبری.من فکر میکنم اثرش را مطالعه نکرده اید.وی در این کتاب توانسته‌است با استفاده از آثار مورخان دیگر -از هرودوت تا آرنولد توین‌بی- که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیسته‌اند، مکتب نوینی از تاریخ‌نگاری را بوجود آورد.
یکشنبه 26 تیر 1390

ezatdf - ایران - تهران
sepherdad - استرالیا - سیدنی - خیلی بهتر بود قبل از اظهار نظر یه سرچ توی اینترنت می کردید - این کتاب یکی از مهمترین کتاب های مرجع تاریخی است که نوشتن دوره کامل 30 جلدی آن توسط ویل دورانت و همسرش 50 سال به طول انجامیده است
دوشنبه 27 تیر 1390

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
بسیار سپاسگزارم. این کتاب را از روی علاقه به تاریخ در دوران دانشجویی در ایران میخواندم. این کتاب در کتابخانه دانشگاه و رفرنس دانشجویان علوم انسانی بود. شوربختانه رژیم تا جایی که توانسته درباره گذشته ایران دروغ پراکنی کرده و کتابها را دستکاری نموده است تا واقعیت را پاک نماید. سپاس از نویسنده ها و تاریخدانان غربی که تاریخ ما را نوشته و پاس داشتند.
دوشنبه 27 تیر 1390

+5
رأی دهید
-8

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.