تاکید کاخ سفید بر پرهیز از مناقشه انتخاباتی ایران

تاکید کاخ سفید بر پرهیز از مناقشه انتخاباتی ایران

اوباما می گوید آمریکا به حاکمیت ملی ایران احترام می گذارد

کاخ سفید آمریکا با وجود موضع گیری کنگره این کشور علیه دولت ایران و نیز اظهارات جدید رهبر ایران در مورد باراک اوباما، همچنان تاکید دارد که موضع شدیدتری علیه ایران اتخاذ نمی کند.

کاخ سفید روز جمعه (19 ژوئن) به اظهارات آیت الله خامنه ای رهبر ایران که گفته است، رئیس جمهوری آمریکا منتظر روزی بوده که مردم ایران به خیابان ها بریزند، پاسخی نداد.

رابرت گیبز، سخنگوی کاخ سفید بار دیگر گفت که آمریکا نمی گذارد مانند یک توپ فوتبال سیاسی در بحث های بعد از انتخابات ایران، مورد استفاده قرار بگیرد.

او بدون اینکه از سیاستمدار خاصی نام ببرد گفت، در میان مقام های ارشد جمهوری اسلامی بسیاری هستند که علاقه به مداخله آمریکا در مناقشه انتخاباتی ایران دارند، اقدامی که به گفته آقای گیبز آمریکا با آن مخالف است.

سناتور جان کری، رئیس کمیسیون روابط خارجه مجلس سنا، اخیرا به طور علنی از این موضع کاخ سفید حمایت کرده است.

او صراحتا هشدار داده است که موضع گیری شدید کاخ سفید موقعیت محافظه کاران در ایران را تقویت و به آن ها برای سرکوب مردم معترض بهانه خواهد داد.

اما سخنگوی کاخ سفید روز جمعه بار دیگر بر حق مردم ایران برای برگزاری تجمعات سیاسی مسالمت آمیز بدون هراس از خشونت تاکید کرد.

این مقام کاخ سفید همچنین در جمع خبرنگاران از قطعنامه جدید مجلس نمایندگان علیه دولت ایران استقبال کرد.

بعد از اتمام کنفرانس خبری کاخ سفید، مجلس سنای آمریکا نیز قطعنامه مشابه ای را علیه ایران صادر کرد.

اقدام کنگره آمریکا

مجلس سنای آمریکا روز جمعه با صدور قطعنامه ای دولت ایران را به دلیل اعمال خشونت علیه مردم معترض به نتیجه انتخابات این کشور، محکوم کرد.

مجلس نمایندگان آمریکا ساعاتی پیش از سنا قطعنامه مشابه ای را تصویب کرده بود.

این قطعنامه از کاندیدای انتخاباتی یا جناح خاصی حمایت نمی کند، اما در آن بر اهمیت "انتخابات دموکراتیک و منصفانه" در ایران تاکید شده است.

اکثریت اعضای مجلس نمایندگان گفته اند که از تمام ایرانی هایی که ارزش های آزادی، حقوق بشر و آزادی های مدنی را پذیرفته اند حمایت می کنند.

405 عضو مجلس نمایندگان آمریکا به این قطعنامه رای مثبت داده اند. مجالس سنا و نمایندگان آمریکا تحت کنترل حزب دموکرات یعنی حزب باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکاست.

رابرت گیبز گفت که قطعنامه یاد شده بیان کننده نظرات و منطبق موضع کاخ سفید در مورد تحولات ایران است.

اما باراک اوباما هرچند در مورد خشونت های بعد از انتخابات ایران ابراز نگرانی کرده است، برخلاف کنگره آمریکا به طور صریح دولت ایران را در اینباره محکوم نکرده است.

این موضع آقای اوباما با انتقاد شدید سیاستمداران جمهوریخواه مواجه شده است، هرچند که برخی از دموکرات ها آن را هوشمندانه و حساب شده دانسته اند.

قطعنامه های سنا و مجلس نمایندگان آمریکا برخلاف بیانیه های کاخ سفید، صراحتا دولت ایران را به دلیل این که نیروهای امنیتی در مواردی به خشونت علیه معترضین متوسل شده اند، محکوم می کند.

این قطعنامه همچنین دولت ایران را به مختل کردن کانال های ارتباطی الکترونیکی در اینترنت و تلفن های همراه متهم و محکوم می کند.

اریک کانتر، از مقام های ارشد جمهوریخواه در مجلس نمایندگان، روز جمعه از رئیس جمهوری آمریکا خواست که مانند این مجلس موضع شدیدتری علیه دولت ایران اتخاذ کند.

قطعنامه های کنگره از لحاظ حقوقی برای کاخ سفید لازم الاجرا نیستند، هرچند ناظران آن ها را از لحاظ نمادین مهم ارزیابی می کنند.

هاورد برمان، رئیس دموکرات کمیسیون روابط خارجه مجلس نمایندگان نیز گفت: "ما نمی توانیم در برابر حمله به آزادی و شان بشر ساکت باقی بمانیم."

totiyah64 - ایران - مشهد
اسارتی به وسعت سیاره زمین....
شنبه 30 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
خواست ملت ایران :
رفراندم رفراندم

اصلاح قانون اساسی

حذف ولایت وقیح و
شورای نگهبان و مصلحت نظام
شنبه 30 خرداد 1388

kafar - المان - اخن
خواست ملت ایران :
رفراندم رفراندم

اصلاح قانون اساسی

حذف ولایت وقیح و
شورای نگهبان و مصلحت نظام
شنبه 30 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
دیدار رفسنجانی با بعضی از مراجع قم صورت گرفت

به گزارش خبرنگار رویه، آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجلس خبرگان رهبری با بعضی از مراجع تقلید قم و نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی دیدار کرد.

این منبع که تاکید کرد نامش فاش نگردد افزود: بنظر میرسد نیمی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری تمایل به تشکیل "شورای رهبری" دارند.

وی در ادامه بیان کرد: آنچه که میشود بعنوان چکیده این جلسات عنوان کرد این است که راه حل معقول در شرایط فعلی استعفای محمود احمدی نژاد است.

وی گفت: رهبر انقلاب پدر و رهبر تمام مردم است و نه یک عده ی خاص. منتهی بنظر میرسد ایشان تمایل دارند پدر و رهبر عده ای خاص باشند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار رویه که آیا جلسه ی مجلس خبرگان رهبری در قم تشکیل میگردد یا خیر، گفت: " اجازه بفرمایید در شرایط کنونی از پاسخ به این سوال معاف گردم . مطمن باشید که بزودی خبر تشکیل جلسه یا عدم آن به اطلاع میرسد".
شنبه 30 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
وصیتنامه یک دختر دانشجو: فردا روز بزرگیه شاید فردا کشته شدم؛

علیرغم اخطار رهبری در نماز جمعه، به گزارش سایت حامیان موسوی راهپیمایی شنبه ساعت 4 در میدان انقلاب تهران و در شهرهای دیگر ایران و جهان برگذار میشود. بعضی اعلامیه ها حاکی از آنند که تعدادی از مردم با خود قرآن حمل خواهند کرد.

* یک دختر دانشجو که قصد دارد در تظاهرات امروز شرکت کند وصیتنامه خود را به اینترنت فرستاده: فردا روز بزرگیه شاید فردا کشته شدم
"من فردا در راهپیمایی شرکت میکنم.شاید راهپیمایی فردا به خشونت کشیده بشه.شاید من یکی از کسانی باشم که قراره کشته بشم. دارم تمام آهنگ های زیبایی رو که تو عمرم شنیدم دوباره گوش میدم.حتی میخوام چند تا آهنگ لوس آنجلسی بذارم و برقصم. همیشه دلم میخواست ابروهام رو تا جایی که میشه نازک کنم.آره ، فردا قبل از این که برم یه سری به آرایشگاه هم میزنم!چند تا سکانس محشر تو فیلم هامون هست، اون رو هم باید ببینم. یه سری به کتابخونه ام باید بزنم، شعرهای فروغ و شاملو ارزش خوندن دوباره رو دارن. آلبوم عکس های خانوادگی رو هم باید بشینم و از اول ببینم. دوستام، به اونها هم باید زنگ بزنم و ازشون خداحافظی کنم .از مال دنیا فقط دو تا کتابخونه دارم که به خانواده ام سپردم که کتاب ها رو به کی بدن .دو واحد دیگه دارم تا مدرک لیسانسم رو بگیرم ولی گور پدر مدرک. ذهنم حسابی مغشوشه. این جملات پراکنده رو برای نسل بعد نوشتم تا بدونن ما جو زده و احساساتی نبودیم.برای اینکه بدونن برای بهتر شدن زندگیشون هر کاری که از دستمون برمیومد انجام دادیم..".(نویسنده: "گمنام" روی اینترنت)

* جمله دیگری که اینروزها در اینترنت سر زبانهاست:
اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
شنبه 30 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.