وزیر اقتصاد آلمان: نمی‌گذاریم آمریکا روابط اقتصادی را به ما دیکته کند

پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان وزیر اقتصاد آلمان در مورد پیامدهای بروز جنگی تجارتی در جهان هشدار داد. او در عین حال تأکید ورزید که آلمان باید استقلال خود را در تعیین مناسبات تجارتی حفظ کند و نباید بگذارد که آمریکا این مناسبات را دیکته کند.
 
پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان با توجه به تعرفه‌های گمرگی آمریکا علیه چین و ترکیه در مورد پیامدهای ناگوار جنگی تجارتی برای اقتصاد جهان هشدار داد.
 
او در مصاحبه با نشریه‌ آلمانی "بیلد ام زونتاگ" گفت: «این جنگ تجارتی باعث کندی و در نهایت نابودی رشد اقتصادی در جهان می‌شود و تردیدها و نگرانی‌های تازه‌ای به بار می‌آورد».
 
وزیر اقتصاد آلمان تصریح کرد: «گذشته نشان می‌دهد که بیش از همه، این مصرف‌کنندگان هستند که از جنگی تجارتی رنج می‌برند، چرا که کالاها گران‌تر می‌شوند. توافق میان اتحادیه اروپا و آمریکا فقط گام اول است و در نهایت ما به تجارتی جهانی نیاز داریم که تعرفه‌های گمرکی پایین و بازارهای آزاد از ویژگی‌های آن است.»
ژان کلود یونکر (چپ)، رئیس کمیسیون اروپا و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانسی خبری در ژوئیه ۲۰۱۸ آلتمایر علیرغم توافق به‌دست‌آمده میان کمیسیون اتحادیه اروپا و دولت آمریکا، نگرانی خود را از تعرفه‌های گمرکی جدید ابراز داشت و گفت: «ما در چند قدمی پرتگاه توانستیم نجات یابیم و جلوی سقوط خود را بگیریم.»
 
او افزود: «جنگی تجارتی در جهان هیچ برنده‌ای نخواهد داشت، بلکه تمامی شرکت‌کنندگان در آن بازنده خواهند بود. سیاست اجازه ندارد که فرصت‌های شغلی در صنایع فولاد و آلومینیوم و خودروسازی را به خطر بیاندازد. توافق میان ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا حفظ صد‌ها هزار فرصت شغلی در آلمان و اروپا را به دنبال داشته است.»
 
تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ترکیه
 
وزیر اقتصاد آلمان در بخشی از گفت‌وگوی خود با نشریه "بیلد آم زونتاگ" به تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی و ترکیه نیز پرداخته است.
 
او در ارتباط با ایران گفت: «ما نمی‌گذاریم که واشینگتن کم و کیف روابط اقتصادی‌مان با دیگر کشورها را دیکته کند و به همین خاطر نیز به برجام پایبند هستیم، تا ایران دست به تولید سلاح‌های هسته‌ای نزد.» آلتمایر در مورد فعالیت‌های اقتصادی آلمان در ایران تصریح کرد: «هر شرکت آلمانی حق دارد که مطابق خواست خود در ایران سرمایه‌گذاری کند. اما بسیاری از شرکت‌ها به وام بانک‌ها وابسته هستند؛ بانک‌هایی که هزینه‌های خود را از طریق همکاری با آمریکا تأمین می‌کنند. این امر مشکل‌ساز است.»
 
او افزود: «ما در آلمان و اروپا در پی راه‌هایی هستیم تا بتوانیم کانال‌های تبادلات مالی را باز نگه داریم. ما همچنان با بیمه پوشش صادراتی هرمس از فعالیت‌های شرکت‌های آلمانی در خارج از کشور پشتیبانی می‌کنیم.»
 
وزیر اقتصاد آلمان به مناسبات کشورش با ترکیه نیز پرداخت و از سفر آتی خود به ترکیه که قرار است در ماه اکتبر انجام گیرد، دفاع کرد.
 
او در این ارتباط خاطرنشان کرد: «من نماینده‌ی بیش از ۷ هزار شرکت آلمانی هستم که در ترکیه فعالیت دارند. ما می‌خواهیم که ترکیه کشوری باثبات و دموکراتیک باشد و مناسبات اقتصادی خوب در راه تحقق این امر مؤثر است.»
 
به گفته‌ی آلتمایر هدف سفر او به ترکیه این است که در روابط اقتصادی آلمان با کشوری که ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد و عضو ناتو است، بهبود و پیشرفت حاصل شود.
 
وزیر اقتصاد آلمان ضمن اشاره به اهمیت ترکیه برای امنیت اروپا گفت: «انتخابات در ترکیه پایان یافته و ما اکنون این فرصت را داریم که به شکلی موضوع‌محور به مسائل بپردازیم. ترکیه می‌داند که ما در ارتباط با حفظ و دفاع از حقوق شهروندان خود [در ترکیه] حاضر به سازش نیستیم.»
+45
رأی دهید
-49

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۰
    جوابگو - مالمو، سوئد
    آلمان یک گاو شیر ده مثل پوتین ، اردغان، چین، پیدا کرده معلومه نمی‌خواد از دست بده،انگلیس هم که وضعش معلومه بابای و پدر خونده آخوند هاست،اینها همه از این گاو شیر وده تغذیه میکنند.
    8
    25
    یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    مش قصاب - مونتا، ساحل عاج
    چین مطمئنا برنده ماجرا میشه در نهایت چون صلح رو پیشه گرفته چون صلح یعنی فروش بیشتر محصولات ، چین خوب میدونه که ممکنه سرنوشت ژاپن سرش بیاد برا همین آب رو خشک میکنه جزیره میسازه نظامیش میکنه که قبل رسیدن به خاکش بتونه به حمله جواب بده، قوانین جمع کردن پایگاهها نظامی از کشورا دیگه هم به آرومی داره اجرا میکنه که دشمنش دور بشه ، . مسئله ایران خیلی پیچیده هست این نیست که آلمان از اخوندا حمایت کنه !! المان نمی خواد حتی ریسک تبدیل شدن ایران به کشوری مثل سوریه رو ببینه . آلمان‌ها در هیچ زمانی بر علیه ایران کاری نکردن و فقط به فکر رشد اقتصادی بودن ، به فکر این بودن با کار و خدمات به پول برسن نه با جنگ راه انداختن . به خاطر همین رضا شاه از خیلی کشورا دست کشید و آلمان رو به بازار ایران راه داد، .
    1
    12
    یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.