مقایسه دیدنی زندگی در کره شمالی و جنوبی در قاب تصاویر

جنگ کره جنگی میان جمهوری کره (کره جنوبی) با پشتیبانی نیروهای سازمان ملل متحد به رهبری ایالات متحده و جمهوری دمکراتیک خلق کره (کره شمالی) با پشتیبانی چین و کمک نظامی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود که در ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ با ورود نیروهای تحت فرمان حکومت کمونیستی کیم ایل سونگ به بخش جنوبی آغاز شد و در ۲۷ ژوئیه ۱۹۵۳ با پیمان آتش‌بس به حالت ترک مخاصمه به پایان رسید. این جنگ نتیجه تقسیم کره پس از جنگ جهانی دوم بود. این کشور از سال ۱۹۰۵ تا پایان جنگ جهانی دوم در تصرف ژاپن بود. با شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم نیروهای آمریکایی وارد بخش جنوبی شبه‌جزیره کره و نیروهای شوروی وارد بخش شمالی آن شدند و خط معروف به مدار ۳۸ درجه به عنوان مرز دو طرف تعیین شد. تلاش‌ها برای برگزاری یک انتخابات آزاد در سراسر شبه‌جزیره کره بی‌نتیجه ماند و این موضوع تنش‌ها بین دو طرف را افزایش داد. یک حکومت دست راستی متحد آمریکا در بخش جنوبی و یک حکومت کمونیستی متحد شوروی در بخش شمالی به قدرت رسید که هر دو مدعی حکومت بر کل شبه‌جزیره کره بودند و طرف مقابل را هیچگاه رسمیت نشناخته‌اند.پس از اشغال شمال کره توسط قوای شوروی در سال ۱۹۴۵، کیم ایل سونگ که یک کمونیست کره‌ای بود وارد کره شد و با کمک شوروی و طرفدارانش توانست قدرت را در شمال تصاحب کند. ترومن رئیس جمهور وقت آمریکا، قبل از به قدرت رسیدن کیم ایل سونگ در منطقه شمالی، از استالین رهبر شوروی خواسته بود تا یک انتخابات آزاد در این شبه جزیره برپا شود، اما شوروی عملاً با به قدرت رساندن کیم ایل سونگ این خواسته آمریکا را رد کرد و از همین‌جا اختلافات سیاسی در این شبه جزیره آغاز شد.
+153
رأی دهید
-22

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۹
    ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان

    ایران هم مثل کره شمالی شده ملت از ترسشان جرات هیچ کاری را ندارند، خوب زندگی‌ کردن لیاقت، جرات، شجاعت، شهامت و درک فهم سیاسی و اقتصادی میخواهد
    39
    257
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    حسین سلطانزاده - برلین، آلمان

    دقیقا فرق دو کره مثل فرق توالتهای بین راه آلمان وایران میومنه
    38
    196
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Iranemaa - قم، ایران

    کشورهای کمونیستی و اسلامی مثل هم هستند در عدم دموکراسی و آزادی و عقب‌ماندگی به همین خاطره مردم این کشورها آرزوی زندگی در کشورهای غربی را دارند
    25
    210
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا

    دقیقا عین مقایسه ایران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب است! با این تفاوت که این دو در یک زمان هستند ما از ۵۰ سال پیش خودمان عقب افتاده تریم!
    19
    191
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان
    از ایران امروز بهتره
    91
    89
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان

    کره شمالی وضعیتی مثل دهه ۱۹۶۰-۱۹۷۰ داره.فقر شدیده و کشور کلا بسیار عقب مانده هست مردم همه مایوس و سرکوب شده. من مدت کوتاهی کره جنوبی بودم و همینطور ژاپن.کره جنوبی بسیار پیشرفته هست و از بسیاری موارد خیلی پیشرفته تر و مدرنتر از اکثر کشورهای اروپایی برای مثال متروی کره جنوبی خیلی مدرن هست و متروی لندن (tube) پیشش مثل کشورهای جهان سوم میمونه.از لحاظ تمیزی هم قابل مقایسه با جایی مثل لندن کثیف نیست. البته با همه اینها سئول کره جنوبی شبیه دهات و شهرستانهای کوچک ژاپن هست.
    15
    133
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان

    [::جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان::]. عجب نظر چرت و پرت و شوتی. :( مجبورت کردن هرجا چرت و پرت بنویسی؟
    45
    73
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران

    مقایسه درستی نیست. چون دوتا سیستم حکومتی متفاوت هستند .یکی سیستم کارگری که مردم پولدار نیستند ولی فاصله طبقاتی خیلی کم هستش و دیگری سیستم بازار آزاد که فاصله طبقاتی وجود داره و قشر پولدار و متوسط و فقیر دیده میشه. والا من با خیلی از روسها حرف زدم بخصوص آنهایی که میان سال هستند و خیلیاشون از سیستم شوروی قدیم خیلی تعریف میکردند و افسوس میخوردن که چرا سیستم از هم پاشید چون به نظر اونا همه مردم یکسان بودند و از بچه وزیر و کارگر همه امکانات یکسانی داشتند و اگر داشتند یا نداشتند برای همه بود. ولی جوانها اون سیستم رو نمی پسندند و اعتقاد دارن جلوی پیشرفت و خلاقیت رو میگیره. در هرصورت چین هم کشور کمونیستی هستش ولی مشخص نیست چطوری شده که در نوع چینی جامعه کمونیستی اقتصاد مردم اینطوری که فاصله شدید طبقاتی دیده میشه ولی در کشورهایی مثل کره شمالی و ویتنام و کوبا تقریبا زیاد نیست.
    101
    28
    جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    آذری باهوش - میانه، ایران

    مثل فرق ایران و ترکیه هستش. با این تفاوت که ایران از کره شمالی بدتر هست. حداقل کره شمالی آخوند و لباس شخصی و گشت ارشاد نداره که تناسلی مردم رو کنترل کنند.
    69
    39
    شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان

    [::آذری باهوش - میانه، ایران::]. نه اصلا قابل مقایسه نیست و ایران فعلی هرچقدر هم بدی و معضلات مختلف داشته باشه ۱۰۰ بربر بهتر هست از اونجور جایی.خیلی این حرف اشتباهه که کره شمالی از ایران بهتره.شما اصلا پای صحبت کسانی که اونجا رفتن نشستید.تو کره شمالی سیستم خفقان کامل کمونیستی هست و کوچکترین مخالفت و بی حرمتی به رهبر اعدام رو در پی داره حتی تو جمع خصوصی و کوچه و بازار. تو ایران دیگه اونجورها هم نیست.کره شمالی حتی بخشنامه میده به آرایشگاهها که مدل موها مردها باید طبق چند مدل تایید شده کوتاه بشه.قحطی کامل هست و مردم شهرهای دورافتادش گاها به علفخواری روی آوردن از گرسنگی.عده زیادی از مردم تصور میکنن رهبر کره شمالی انسان نیست و موجودی فرازمینی و نوعی خدا هست و نه تحصیلاتی دارن و نه هیچ اطلاعی از جهان خارج.فقط یه ابله یا عقده ای ممکنه اینها رو بدونه و بگه از ایران بهتره. شما اینو با وضع ایران مقایسه کن بعد میگی از ایران بهتره؟
    29
    56
    یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    استالین - ولادی وستوک، روسیه
    کره شمالی کره اصیل با مردمان اصیل ، پایبند به دین و فرهنگ و آداب اصول اجداد خودشان میباشند. فقر هم نتیجه سالها تحریم جنایتکاران بین المللی است. آنطرف دیگر کره جنوبی جعلی که قریب شصت فیصد شان تغیر دین داده و به دین مسیحیت گرویده اند. مردم بی ننگ و پوشالی که بدون ارباب شان آمریکا حتی اجازه آب خوردن را هم ندارند.
    5
    0
    جمعه ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.