زندگی اعظم به روایت وکیلش؛شوهر شکنجه گر اعظم پسر‌عمه‌اش بود

مرضیه محبی، وکیل اعظم می گوید: پس از رهایی از زندان خانگی "حال و روز اعظم خوب است اما ماجرای سختی‌های اعظم به این 21 روز ختم نمی‌شود، او سال‌هاست که در برابر ناملایمات زندگی لب فرو بسته و سکوت کرده بود."
 
پس از آنکه اعظم زن 30 ساله ساکن مشهد و دو دخترش هانیه و هدیه بعد از سال ها تحمل آزار و خشونت خانگی و 21 روز حبس، شکنجه و گرسنگی از دست شوهرش نجات پیدا کردند و انتشار تصاویر اعظم واکنش های گسترده ای را بر انگیخت. با انتشار این خبر، شوهر او، محمد، بازداشت شد و اعظم و دو دخترش در یکی از مراکز بهزیستی تحت مداوا قرار گرفتند.
 
مرضیه محبی، وکیل پایه یک دادگستری از زندگی خصوصی اعظم به خبرگزاری آنا گفته است:" اعظم دو ساله بود که پدر و مادرش از هم جدا شدند. اعظم نزد مادر می‌ماند، اما مادر او را ترک می‌کند و او زندگی را با مادر بزرگ ادامه می‌دهد، زندگی در فقر و نداری. زندگی اعظم با ازدواج با پسر عمه‌اش وارد مرحله جدیدی می‌شود، دختر جوان در آرزوی زندگی آرام، به خانه بخت می‌رود اما مشکلاتش پایانی ندارد، او و همسرش همیشه باهم اختلاف داشتند و این اختلافات و درگیری‌ها با اعتیاد همسر بالا می‌گیرد" و سرانجام "آزار و اذیت‌های شوهر به حدی می رسد که در نهایت ماجرای تلخ 21 روز حبس را برای اعظم و دخترهایش رقم زد."
 
مرضیه محبی در رابطه با پرونده اعظم گفته است: "با اطلاع قوه قضائیه از این موضوع، شوهر اعظم بازداشت شد. او به جرم خود اعتراف کرده است و درحال حاضر با قرار بازداشت موقت در بازداشتگاه به سر می برد.وضعیت اعظم و دخترهایش هم خوب است و تحت مداوا از سوی روانپزشکان و روانشناسان قرار گرفته‌اند. آنها در حال حاضر در یک مرکز بهزیستی سکونت دارند و امکانات خوبی در اختیارشان است."
 
به گفته وکیل اعظم "پزشکی قانونی جراحات روی بدن اعظم را تائید کرده است. تمام بدن این زن زخم و جراحت و سوختگی دارد. دختر کوچک او صدمه جدی ندیده است، اما دختر بزرگتر او کبودی روی صورت و در رفتگی فک دارد که البته هنوز پزشکی قانونی این موضوع را تائید نکرده است."
 
خبرگزاری آنا نوشته است: "با آنکه روزگار اعظم و دو دخترش خوب است و در شرایط آرامی در یکی از مراکز بهزیستی به سر می‌برند، اما تا چه زمانی می‌توانند در این شرایط زندگی کنند" و حالا مرضیه محبی می گوید که "فعالان و خیرین زیادی با انتشار خبر زندگی اعظم، اعلام آمادگی کرده‌اند تا او را تحت حمایت مالی قرار دهند."
 
روز دوشنبه شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، شکنجه 21 روزه اعظم را ناشی از عدم حمایت‌های قانونی و خلاء قانونی دانست و گفت که "اگر سیستم قضایی ما نتواند تمهیدات لازم برای زنان ایجاد کند ما نمی‌توانیم در انتظار نشسته و از اقدامات کوتاه مدت غافل شویم."
+116
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۹۳
    mountainman - استکهلم، سوئد

    این یک سند دیگه که جرم و جنایت به ملیت افراد بستگی نداره.
    15
    87
    ‌سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    بیدار58 - بابلسر، ایران

    [::mountainman - استکهلم، سوئد::]. شما ...هم برین تو کابل ژان خودتون و اینقدر تو کشور ما جنایت نکنید...
    73
    16
    ‌سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.